Καλοκαίρι σημαντικών αλλαγών στο ρόστερ της Γιουβέντους, η οποία την ίδια ημέρα που παρουσίασε τον Μάριο Μάντζουκιτς (διάλεξε τη φανέλα με το νούμερο 17), πληροφορίες αναφέρουν πως ήρθε σε συμφωνία με τη Μπάγερν Μονάχου για την παραχώρηση του Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος γίνεται ο τρίτος σημαντικός παίκτης που φεύγει μετά τους Πίρλο και Τέβες.

Ο 29χρονος Μάντζουκιτς τόνισε πως πάντοτε… συμπαθούσε την ιταλική ομάδα, πρόσθεσε ότι ήταν εύκολη η απόφαση να πει ναι στην πρόταση που του έγινε, ενώ γνωστοποίησε πως επέλεξε να φορά το νούμερο «17»:

«Είναι μια ιστορική και μεγάλη ομάδα. Πάντα την συμπαθούσα κι επομένως ήταν εύκολη απόφαση να έρθω εδώ. Έχει πολύ καλούς παίκτες, είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην Ιταλία και κερδίζει τίτλους οπότε αυτός είναι ο κύριος λόγος. Έχω μιλήσει αρκετές φορές με τον Μπουφόν, αφού είναι είδωλό μου. Μιλήσαμε, αλλά όχι για τη μεταγραφή».

Όσο για τις αποχωρήσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών από τους «μπιανκονέρι», ο Κροάτης επιθετικός, πρόσθεσε:

«Ο Πίρλο και ο Τέβες είναι καταπληκτικοί παίκτες που θα έλειπαν από κάθε ομάδα. Έτσι είναι όμως, κάποιοι φεύγουν και άλλοι έρχονται. Η Γιουβέντους κοιτάζει μπροστά και ελπίζω να είμαστε το ίδιο δυνατοί όπως πέρυσι. Δεν θέλω να υποσχεθώ κάποιο συγκεκριμένο αριθμό γκολ, απλά σας λέω πως θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Όλοι γνωρίζουμε πόσο καλός παίκτης είναι ο Τέβες. Κάθε ποδοσφαιριστής γράφει την ιστορία του. Θα δούμε και τη δική μου».

Μένει η ανακοίνωση για Βιδάλ

Στο μεταξύ, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου συμφώνησαν στο ποσό που θα μπει στα ιταλικά ταμεία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αρτούρο Βιδάλ.

Οι Γερμανοί δίνουν 40 εκατ. ευρώ στους Ιταλούς για τον Χιλιανό επιθετικό και πλέον απομένουν λεπτομέρειες την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Σύμφωνα με το «Sky Italia», ο παίκτης θα λαμβάνει ετησίως 6.500.000 ευρώ.