Για ανάγκη να αποκρουστεί η επίθεση αντιδραστικών κύκλων που επιθυμούν να οδηγήσουν την Ελλάδα σε ηθική απομείωση και οικονομική εξαθλίωση μίλησε ο Αλέκος Φλαμπουράρης προσερχόμενος στη Βουλή την Τετάρτη.

«Αυτό που πρέπει να μας απασχολήσει είναι η απόκρουση της επίθεσης που γίνεται από αντιδραστικούς κύκλους να οδηγήσουν τη χώρα μας, ουσιαστικά, και σε ηθική απομείωση και σε οικονομική εξαθλίωση και αυτή την υποχρέωση την έχουμε όλοι, όλα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα, που πρέπει να συμβάλουν σε αυτή τη προσπάθεια του πρωθυπουργού. Οι Ελληνες και οι Ελληνίδες να αρχίσουν να αναλογίζονται αν πρέπει πραγματικά να αγωνιστούμε για να αλλάξουμε σε ένα βαθμό και όσο μπορούμε αυτή την Ευρώπη η οποία δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη που όλοι ονειρευτήκαμε», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι αν κάποιος δεν ψηφίσει ή ψηφίσει και τι θα κάνουμε με αυτούς, αυτά θα τα δούμε αργότερα, το μεγάλο πρόβλημα είναι να ταχθούμε όλοι μπροστά σε συγκεκριμένη επίθεση που γίνεται στην ελληνική κοινωνία».

Για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως «είναι Πρόεδρος της Βουλής, κατά την γνώμη μου πρέπει να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της».