«Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου σε συνεργασία με στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους εργάζονται για την μετάβαση της χώρας στη δραχμή».

Αυτό κατήγγειλε ο κ. Χάρης Θεοχάρης στην Ολομέλεια της Βουλής προκαλώντας την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της παριστάμενης αναπληρώτριας υπουργού, Θεανώς Φωτίου.

Ο βουλευτής του Ποταμιού κατηγόρησε την κυβέρνηση πως «αλλάξατε τον νόμο για το δημοψήφισμα με Πράξη Νομικού Περιεχόμενου μετά όμως την ανακοίνωση του δημοψηφίσματος. Αυτό είναι το ήθος της αριστεράς. Θα αλλάξετε και τον νόμο για τις εκλογές μετά την προκήρυξή τους;» ενώ κάλεσε τους πολίτες να πουν «ναι» στην Ελλάδα και ««όχι» στον διχασμό και στις ουρές της ντροπής».

Σακελλαρίδης: Ντροπή και τίποτα άλλο.»

Αναφορικά με όσα είπε ο βουλευτής του Ποταμιού Χάρης Θεοχάρης περί δραχμής προχώρησε σε δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης τονίζοντας ότι «η σημερινή δήλωση του κ. Θεοχάρη, εκτός από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, πόσο μάλλον όταν είναι εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο ευαγγελίζεται την "ευθύνη". Ντροπή και τίποτα άλλο.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από