Σε φόνο, με θύμα μια 28χρονη, κατέληξε η έντονη λογομαχία που είχαν το απόγευμα της Κυριακής τέσσερα άτομα στην περιοχή Τσιχλέικα, Αμαλιάδας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας 51χρονος και ο 28χρονος γιος του πήγαν στην περιοχή Τσιχλέικα, όπου συνάντησαν την 28χρονη και τον 31χρονο σύζυγό της.

Ακολούθησε λογομαχία μεταξύ των τεσσάρων ατόμων και κάποια στιγμή, ένας από τους δύο άνδρες που πήγαν στα Τσιχλέικα, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του 31χρονου και της συζύγου του.

Η γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου έπειτα από λίγη ώρα εξέπνευσε. Ο σύζυγός της μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Ακολούθησε κινητοποίηση της Αστυνομίας και ύστερα από λίγη ώρα συνελήφθησαν ο 51χρονος και ο 28χρονος, οι οποίοι κρατούνται και ανακρίνονται στο τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας.

Αργά το απόγευμα συνελήφθη και τρίτο άτομο, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε πάρει το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε το ανδρόγυνο και το είχε θάψει σε απόσταση περίπου 500 μέτρων πιο μακριά από το σημείο όπου έγινε το φονικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία δεν έχει ακόμη διευκρινίσει ποιος από τους δύο δράστες πυροβόλησε τα θύματα.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει από το σημείο της επίθεσης δύο κάλυκες, ενώ, ως προς τα αίτια της έντονης λογομαχίας και του φονικού, ερευνάται το ενδεχόμενο των προσωπικών διαφορών.