Η Ρόμα μπήκε μπροστά για την απόκτηση του γκολκίπερ του Ολυμπιακού Ρομπέρτο και υποχώρησε η Ιντερ, αναφέρει ο ιταλικός Τύπος. Μάλιστα δημοσίευμα σημειώνει ότι η μετακίνηση του ισπανού γκολκίπερ στο Καμπιονάτο θα φθάσει στο ποσό των 6 εκατ. ευρώ, ενώ από την Πλατεία Αλεξάνδρας έχει διαρρεύσει ότι η ρήτρα αποδέσμευσης είναι 8 εκατ. ευρώ.

Οι Νερατζούρι –υπογραμμίζει ιταλικό ρεπορτάζ –πρόκειται να ανανεώσουν το συμβόλαιο του σλοβένου τερματοφύλακα Σαμίρ Χαντάνοβιτς και έκαναν πίσω στη μεταγραφή του Ρομπέρτο.

Τα ισπανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι η Βαλένθια κάνει ενέργειες προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του Ρομπέρτο, ο οποίος δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα του.

Ο Γκουίντο Καρίγιο σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής (Cielo) υποστήριξε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ισπανικό, ιταλικό ή αγγλικό σύλλογο!

Στην Αργεντινή παρουσιάζουν ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει παραιτηθεί από την απόκτηση του Καρίγιο. Η ιστοσελίδα ole.com.ar έγραψε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν προσφέρει περίπου 10 εκατ. δολάρια για τη μεταγραφή του αργεντινού επιθετικού και θα περιμένουν την απάντηση της Εστουντιάντες μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Το δημοσίευμα συμπληρώνει ότι ο Ολυμπιακός πριν από μία εβδομάδα είχε κάνει πρόταση 7 εκατ. δολάρια και αντάλλαγμα τον επιθετικό Φράνκο Χάρα.

n Ο Ολυμπιακός έλυσε χθες το συμβόλαιο του βραζιλιάνου στόπερ Λεάντρο. Τη φετινή σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Λαμία, ενώ είχε αγωνιστεί σε Καλλονή και ΠΑΣ Γιάννινα.