Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, που πάντα ήταν σε κόντρα με τον Σεπ Μπλάτερ, τώρα είχε και λόγο να τα βάλει με την FIFA, έπειτα από τις συλλήψεις μελών της για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο «Ντιεγκίτο» νιώθει δικαιωμένος για όσα έλεγε για την FIFA, ενώ έριξε «βέλη» στην UEFA και στον Μισέλ Πλατινί. Τόνισε πως πρέπει στην θέση του προέδρου να μπει ένα πραγματικό άτομο του ποδοσφαίρου, ενώ χαρακτήρισε συμφεροντολόγο τον Μισέλ Πλατινί.

Αναλυτικά, ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανέφερε:

«Ο κόσμος έλεγε πως είμαι τρελός. Σήμερα το FBI αποκάλυψε την αλήθεια. H FIFA εισπράττει σχεδόν 1,5 δισ. την στιγμή που υπάρχουν παίκτες που δεν παίρνουν πάνω από 150 δολάρια. Σήμερα δεν υπάρχει καν ποδόσφαιρο, ούτε και διαφάνεια. Μόνο ψέματα στους ανθρώπους και ένα σόου για να εκλεχθεί εκ νέου ο Μπλάτερ. Τώρα θα δούμε όμως αν θα καταφέρει να επανεκλεγεί έπειτα από όλα αυτά που έγιναν. Πού ήταν ο Μπλάτερ όταν γινόντουσαν όλα αυτά;»

Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Οι Αμερικανοί έκαναν αξιοσημείωτη δουλειά και τώρα οι ένοχοι πρέπει να μας εξηγήσουν τι συμβαίνει».

Σε ότι αφορά στο σχέδιό του, είπε: «Οι καλοί πρέπει να μείνουν στις θέσεις τους. Εγώ θα ασχοληθώ προσωπικά με τους κακούς της υπόθεσης. Πιστεύω ότι τα χρήματα αυτά θα έπρεπε να δοθούν ώστε να φτιαχτεί ένα προπονητικό κέντρο για τα παιδιά της Αφρική».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από