«Ο πολιτικός εκβιασμός στην Ελλάδα δεν περνάει» εκτίμησε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου φέρνοντας ως παράδειγμα τις περιφερειακές εκλογές στην Ισπανία.

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του MEGA η κυρία Φωτίου τόνισε ότι και «εμείς θα πάμε σε συμφωνία, διανύσαμε τα 3/4 του δρόμου και αυτοί πρέπει να διανύσουν το 1/4, αυτή τη στιγμή ο πολιτικός εκβιασμός δεν περνάει και ξέρετε πολύ καλά ότι ο πολιτικός εκβιασμός γίνεται για να παραδειγματιστούν οι λαοί της Ευρώπης, τι έγινε στη Μαδρίτη και στη Βαρκελώνη; Μήπως σας θυμίζει λίγο Ρένα Δούρου; Μήπως είναι προάγγελος η ιστορία της Βαρκελώνης; Μήπως μπορεί να είναι προάγγελος και η ιστορία της Μαδρίτης».

Σχετικά με τις αξιώσεις των δανειστών για κατάργηση των κατώτατων ορίων συντάξεων, η Θεανώ Φωτίου τόνισε ότι «μετά από τη χθεσινή ΚΕ αυτά έχουν αποκλειστεί όλα, ούτε το συζητάμε για τα εργασιακά, ακούσατε τον κ. Σκουρλέτη θα φέρει σύντομα μέσα στο μήνα το ν/σ για τις εργασιακές σχέσεις» και επισήμανε ότι σε ορισμένα πράγματα η κυβέρνηση θα προχωρήσει τις εξαγγελίες της δίχως να τις θέτει σε πλαίσιο διαπραγμάτευσης.

Στο νομοσχέδιο για την ακραία φτώχεια είπε ότι έχουν υποβληθεί 260.000 αιτήσεις και θα εγκριθούν χρήματα για 150.000 οικογένειες.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από