Ο τελικός του Κυπέλλου με τη Skoda Ξάνθη μεθαύριο στο ΟΑΚΑ έχει φρενάρει τις μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Ο Βίτορ Περέιρα θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους Ερυθρόλευκους στην κατάκτηση του τροπαίου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα ετοιμάσει τις αποσκευές του για να επιστρέψει στην Πορτογαλία! Ο τεχνικός των Πειραιωτών προορίζει τον φορμαρισμένο Νταβίντ Φουστέρ για το βασικό σχήμα.

Ο στόπερ της Ξάνθης και πρώην του Ολυμπιακού Τάσος Παπάζογλου τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση στη σπονδυλική στήλη και ο ρουμάνος τεχνικός Ραζβάν Λουτσέσκου θα επιλέξει έναν από τους Λισγάρα, Καρυπίδη για παρτενέρ του Γούτα στο κέντρο της άμυνας.

Στο μεταξύ ο ατζέντης του σέρβου διεθνούς στόπερ Νεμάνια Βίντιτς υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό και θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιντερ. Τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο των Φενέρμπαχτσε και Ντιναμό Μόσχας.

Η ιταλική ιστοσελίδα calcioweb.eu σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο Αλμπέρτο Μποτία μπορεί να βρίσκεται στην ενδεκάδα της Μίλαν τη νέα σεζόν! Το ρεπορτάζ σημειώνει ότι ανάλογα με τις διοικητικές εξελίξεις στον ιταλικό σύλλογο υπάρχει το ενδεχόμενο οι Ροσονέρι να κάνουν πρόταση στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του ισπανού στόπερ.

Ο φορ του Ολυμπιακού Θανάσης Παπάζογλου (αγωνίστηκε δανεικός στον Ατρόμητο) θα γίνει κάτοικος του Βελγίου, καθώς υπέγραψε χθες τριετές συμβόλαιο στην Κόρτραϊκ.

n Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας κλείστηκε φιλικό παιχνίδι με την εθνική ομάδα του Κατάρ στη Ζυρίχη (13/8).

n Η πρωταθλήτρια ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη τον ΠΑΟΚ (17.00) στο εξ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής. Μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνει η απονομή του τροπαίου στους Νέους των Ερυθρολεύκων για την κατάκτηση του τίτλου.