Η Kosmocar - Volkswagen προάγει την οικονομική οδήγηση και αναμένεται να μυήσει εκατοντάδες οδηγούς στα μυστικά της οικολογικής οδήγησης μέσω ενός πρωτότυπου διαγωνισμού που ονομάζεται Think Blue. Challenge 2015. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό οικονομικής οδήγησης που θα διεξαχθεί το διάστημα 23 Μαΐου – 13 Ιουνίου.

Ο διαγωνισμός θα λάβει μέρος σε όλους τους Εξουσιοδοτημένους Εμπόρους Volkswagen στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, καθώς και στους Εμπόρους Volkswagen σε Πάτρα, Τρίπολη, Πύργο, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Άρτα, Πρέβεζα, Ηράκλειο, Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδο, Χαλκίδα, Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καβάλα, Σέρρες και Κιλκίς.

Στους Εμπόρους αυτούς, κάθε διαγωνιζόμενος θα μπορεί να οδηγεί ένα από τα μοντέλα Volkswagen που συμμετέχουν στην ενέργεια με στόχο την χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου σε συγκεκριμένη διαδρομή. Οι 2 πρώτες επιδόσεις των διαγωνιζόμενων σε κάθε Έμπορο, θα προκριθούν αυτόματα στον μεγάλο Τελικό που θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου, για την ανάδειξη του Έλληνα Πρωταθλητή Οικονομίας Think Blue Challenge 2015.

Ο Έλληνας Πρωταθλητής θα κερδίσει ένα ταξίδι 2 ατόμων με όλα τα έξοδα πληρωμένα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου θα συμμετάσχει στα τέλη Νοεμβρίου στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Think Blue. World Championship της Volkswagen για την ανάδειξη του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Οικονομίας Think Blue.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από