Τη δυνατότητα να βλέπουν στο κινητό τους τηλέφωνο και στο tablet τους όλο το περιεχόμενο της ΟΤΕ TV, προσφέρει πλέον ο ΟΤΕ στους συνδρομητές του με τη νέα εφαρμογή ΟΤΕ TV GO.

Οι συνδρομητές, μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής, θα μπορούν να έχουν στην οθόνη των κινητών συσκευών τους κανάλια υψηλής ευκρίνειας, αλλά και προηγμένες υπηρεσίες, όπως είναι οι OTE Replay TV και OTE Cinema on Demand.
Η OTE TV GO, που θα διατεθεί πιλοτικά σε 50.000 συνδρομητές και στη συνέχεια στο σύνολο της συνδρομητικής βάσης της ΟΤΕ TV, θα μπορεί να εγκατασταθεί σε έως δύο συσκευές. Έτσι, οι συνδρομητές θα μπορούν να βλέπουν τα αγαπημένα τους προγράμματα:
* Στο σπίτι, ταυτόχρονα με την τηλεόραση και από την OTE TV GO συσκευή τους μέσω Wi – Fi, αν έχουν ευρυζωνική σύνδεση ΟΤΕ (ADSL, VDSL).
* Αλλά και εκτός σπιτιού, μέσω των δικτύων 3G και 4G της COSMOTE ή από οποιοδήποτε δίκτυο Wi – Fi, αν έχουν σύνδεση COSMOTE.
Με το OTE TV GO, οι συνδρομητές OTE TV μέσω δορυφόρου και μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης, θα μπορούν να βλέπουν:
* Το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV από το μπουκέτο των καναλιών που περιλαμβάνει τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, κανάλια με ταινίες και σειρές (OTE CINEMA 1HD, OTE CINEMA 2, FOX Life), ντοκιμαντέρ (National Geographic Channel), παιδικά (Disney Channel, Disney Junior) και κανάλια ελεύθερης μετάδοσης, ενώ σύντομα θα προστεθούν και άλλα κανάλια του OTE TV.
* Την υπηρεσία OTE Replay TV, με δυνατότητα να βλέπουν επιλεγμένα προγράμματα των προηγούμενων 48 ωρών από τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT και από κανάλια ελεύθερης μετάδοσης.
* Την υπηρεσία OTE Cinema on Demand, για να ενοικιάζουν ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή2.
Το ΟΤΕ TV GΟ δίνει επίσης τη δυνατότητα στους συνδρομητές να δημιουργήσουν λίστα αγαπημένων καναλιών, να ορίσουν υπενθυμίσεις, να ενημερωθούν για νέα και διαγωνισμούς του ΟΤΕ TV και να δουν το πρόγραμμα όλων των καναλιών. Η εφαρμογή του OTE TV GO μπορεί να αξιοποιηθεί και ως οδηγός προγράμματος (EPG) για τις υπηρεσίες OTE TV και OTE TV GO.
Για να αποκτήσουν την υπηρεσία, οι συνδρομητές ΟΤΕ TV θα πρέπει να διαθέτουν σύνδεση OTE (ADSL/ VDSL) ή και κινητό COSMOTE.
Η εφαρμογή (application) είναι διαθέσιμη μέσα από το Αpp Store και το Google Play Store (ανάλογα με τον τύπο της συσκευής υπάρχει διαφορετική εφαρμογή για tablets και κινητά). Οι συνδρομητές θα πρέπει να ελέγξουν ότι η συσκευή τους πληροί τις προδιαγραφές για τη λειτουργία της υπηρεσίας.

Για τη χρήση της υπηρεσίας ΟΤΕ TV GO μέσω του δικτύου 3G/4G της COSMOTE, η COSMOTE διαθέτει νέο, αποκλειστικό πακέτο δεδομένων των 2GB στην τιμή των 7 ευρώ (οδηγίες για την ενεργοποίηση του πακέτου στο site της COSMOTE).

Για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απευθύνονται στο 13888, στα καταστήματα του Ομίλου ΟΤΕ ή στο www.ote.gr (μέσω ΜΥ ΟΤΕ).