Κάτι κρύβεται εκεί έξω.. Ηπολυαγαπημένη σειρά «X-Files» θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη με τουςΝτέιβιντ Ντουκόβνι (στο ρόλο του Φοξ Μόλντερ) και Γκίλιαν Άντερσον (στο ρόλο της Ντέινα Σκάλι)

Τη Δευτέρα η Fox ανακοίνωσε ότι το ολοκαίνουργιο επεισόδιο θα μεταδοθεί στις 24 Ιανουαρίου 2016 – 13 ολόκληρα χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου.

Προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση των επεισοδίων δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά με την πρεμιέρα να απέχει σχεδόν έξι μήνες, δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν σύντομα τα γυρίσματα και κατά συνέπεια να μάθουμε περισσότερα…

Το X-Files είναι αμερικανική, δραματική τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας που διήρκεσε από το 1993 μέχρι το 2002, ολοκληρώνοντας εννέα κύκλους και απέκτησε παγκοσμίως ένα μεγάλο, φανατικό κοινό.

Τα σλόγκαν που διέδωσε η σειρά («The truth is out there», «Trust No One», «I Want To Believe») έγιναν ακρογωνιαίος λίθος της ποπ κουλτούρας και η ίδια η σειρά θεωρείται ορόσημο της δεκαετίας του 1990.

Τα X-Files είναι δημιουργία του Κρις Κάρτερ, ο οποίος ήθελε αρχικά να ασχοληθεί με απαγωγές από εξωγήινους και εμφανίσεις ΑΤΙΑ, σταδιακά όμως η πολυπλοκότητα, η ευρεία θεματολογία και οι μυθολογικές αναφορές του σεναρίου της σειράς οδήγησαν στη εξάπλωση της ιστορίας πολύ πιο πέρα από τους αρχικούς σχεδιασμούς.

Πρόκειται για μία ιστορία επιστημονικής φαντασίας που απευθύνεται στο ευρύ κοινό, διαδραματιζόμενη στη Γη του σήμερα.

Οσο για τον καινούργιο κύκλο, θα αποτελείται από έξι επεισόδια, έξι αυτοτελείς ιστορίες.

«Το σκέφτομαι σαν ένα διαφημιστικό διάλειμμα 13 ετών», δήλωσε πρόσφατα ο παραγωγός Κάρτερ και συνέχισε: «Τα καλά νέα είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει ακόμα πιο παράξενος, μία τέλεια στιγμή για να πούμε αυτές τις έξι ιστορίες».