Αισιόδοξος ότι θα αγωνιστεί στον αγώνα ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουβέντους, που θα γίνει την Τετάρτη στη Μαδρίτη, εμφανίστηκε ο Τόνι Κρόος, παρά τον τραυματισμό που αποκόμισε το Σάββατο, στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Βαλένθια. Ο Γερμανός μέσος αντικαταστάθηκε στο 25′ λόγω ενοχλήσεων στο γοφό και σήμερα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν ανακοινωθεί.

Ο ίδιος πάντως φρόντισε μέσω twitter να καθησυχάσει τους φίλους των «μερένγκες». «Μόλις τελείωσα τις εξετάσεις. Μην ανησυχείτε. Πρέπει να εστιάσουμε στην Τετάρτη», έγραψε ο Κρόος, η παρουσία του οποίου στη ρεβάνς με τη Γιουβέντους θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Η Ρεάλ καλείται να ανατρέψει το 2-1 του πρώτου αγώνα απέναντι τη Γιουβέντους, ώστε να περάσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και να επιχειρήσει να γίνει η πρώτη ομάδα από καταβολής Τσάμπιονς Λιγκ που θα υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Αυτός είναι και ο μοναδικός στόχος που απομένει για τους Μαδριλένους, οι οποίοι μετά το χθεσινό 2-2 με τη Βαλένθια έμειναν τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Μπαρτσελόνα, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του ισπανικού πρωταθλήματος και ουσιαστικά αποχαιρέτησαν τις ελπίδες τους για πρωτάθλημα.