Ενα ποδοσφαιρικό αγώνα διαφορετικό από τους άλλους, γεμάτο λαχταρά για ζωή αλλά και αγάπη θα δώσουν την ερχόμενη Τετάρτη 13 Μαΐου στο γήπεδο της Τούμπας, στις επτά το απόγευμα , η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ και η χρυσή ομάδα της Εθνικής του EURO 2004.

Ο 16άχρονος Χρυσοβαλάντης έκανε την ευχή του και η οργάνωση Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία ε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ την πραγματοποιεί .

«Θα ήθελα το Make-A-Wish να οργανώσει ένα φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Εθνικής EURO 2004 και τα έσοδα να δοθούν στο Παιδοογκολογικό τμήμα του ΑΧΕΠΑ. Είναι σημαντικό το έργο του νοσοκομείου και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας για να συνεχίσει να βοηθάει παιδιά με καρκίνο».

Αυτή είναι η ευχή του 16άχρονου που και ο ίδιος αντιμετωπίζει προβλήματα με την υγεία του και όπως λένε οι εθελοντές του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που τον επισκέφτηκαν, αναζητώντας την βαθύτερή του επιθυμία είναι ένας έφηβος αποφασισμένος να τα καταφέρει και μέσα από την περιπέτειά του να βοηθήσει το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται και όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) σε συνεργασία με τον ΠΑΟΚ που ανταποκρίθηκε άμεσα ανέλαβαν να πραγματοποιήσουν τη συγκεκριμένη ευχή. Η πραγματοποίηση της ευχής απαιτούσε τη συμβολή πολλών διαφορετικών φορέων και εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που ανέλαβε αφιλοκερδώς τη διοργάνωση του φιλικού αγώνα ανάμεσα στην πρώτη ομάδα του Δικεφάλου και στην πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004, άμεση ήταν και η ανταπόκριση των θριαμβευτών του EURO 2004, καθώς επίσης και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αλλά και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 λοιπόν στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί η ευχή του Χρυσοβαλάντη, στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε ένα γήπεδο στο οποίο για πρώτη φορά μια ποδοσφαιρική ομάδα και ένας φιλανθρωπικός οργανισμός οργανώνουν μία ενέργεια με αφετηρία την πρωτοβουλία ενός παιδιού για να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ενισχύσουν έναν έτερο οργανισμό, όπως είναι αυτός του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάθεση εισιτηρίων αλλά και το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα του : Make-A-Wish ( 2109637660 στην Αθήνα και 2310523978 στη Θεσσαλονίκη