Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Μπάγερν. Λίγες ημέρες μετά το 3-0 από τη Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ηττήθηκε στο Μόναχο από την Αουγκσμπουργκ (1-0), σε αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική του γερμανικού πρωταλήματος.

Ο Γκουαρντιόλα χρησιμοποίησε πολλούς αναπληρωματικούς και ένας εξ αυτών, ο έμπειρος τερματοφύλακας Πέπε Ρέινα, αποβλήθηκε στο 13΄, όταν ανέτρεψε τον Μπομπαντίγια.

Ο Φερχέγκ έχασε το πέναλτι απέναντι στον Νόιερ, που μπήκε αλλαγή, όμως ο Μπομπαντίγια σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο και χάρισε τη νίκη στην Αουγκσμπουργκ, η οποία διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Στο σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, η Γκλάντμπαχ νίκησε 3-0 τη Λεβερκούζεν και πλέον είναι πολύ κοντά στην εξασφάλιση του απευθείας εισιτηρίου για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίθετα, η Λεβερκούζεν φαίνεται πως θα χρειαστεί να περάσει από τη διαδικασία των προκριματικών.

Η Ντόρτμουντ, χωρίς τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο (έμεινε στον πάγκο), νίκησε 2-0 τη Χέρτα και έπιασε στην έβδομη θέση τη Βέρντερ, οπότε μπορεί να βγει Ευρώπη και μέσω πρωταθλήματος (υπενθυμίζεται ότι η Μπορούσια έχει προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου).

Στην «ουρά», το Ανόβερο έμεινε στο 1-1 με τη Βέρντερ και πλέον ισοβαθμεί στην προτελευταία θέση με Φράιμπουργκ και Πάντερμπορν, με την τελευταία να έχει ένα ματς λιγότερο.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 32ης αγωνιστικής:

Αμβούργο-Φράιμπουργκ 1-1

(90΄ Κάτσαρ – 25΄ Μεχμέντι)

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Χοφενχάιμ 3-1

(18΄ Οτσίπκα, 27΄ Σεφέροβιτς, 34΄ Τσάντλερ – 51΄ Φόλαντ)

Ανόβερο-Βέρντερ Βρέμης 1-1

(21΄ Στιντλ – 78΄ Γιουνούζοβιτς)

Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 3-0

(50΄ Κρούζε, 81΄ Χέρμαν, 88΄ Τραορέ)

Μπάγερν Μονάχου-Αουγκσμπουργκ 0-1

(71΄ Μπομπαντίγια)

Ντόρτμουντ-Χέρτα Βερολίνου 2-0

(9΄ Σούμποτιτς, 47΄ Ντουρμ)

Στουτγκάρδη-Μάιντς 2-0

(66’ Ντινταβί, 79’ Κόστιτς)