Το Scratch Festival, ως συνέχεια του πιο πρωτοποριακού θεσμού της Ευρώπης, μετά την επιτυχία της πρώτης παρουσίασής του το καλοκαίρι του 2014 που ανέδειξε νικήτρια παράσταση «Το Μπαμ» από την ομάδα «Μπλε Ιστορίες», έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Τεχνοχώρο Cartel, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες του θεάτρου και της performance να παρουσιάσουν μία πρώτη 20λεπτη εκδοχή της ιδέας τους. Το θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιουνίου και θα δώσει τη δυνατότητα στο νικητή να παρουσιάσει 12 ολοκληρωμένες παραστάσεις στον Τεχνοχώρο Cartel τη νέα σεζόν.

Οδηγίες, όροι και προϋποθέσεις:

Μπείτε στοhttp://www.carteltexnoxoros.com, βρείτε τη φόρμα συμμετοχής καιστείλτε τη συμπληρωμένη στο carteltexnoxoros@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29 Μαϊου 2015.Κάθε συμμετοχή έχει 2 πρόβες μικρής διάρκειας στο Cartel, εκ των οποίων η μία τεχνική. Η παράσταση με την οποία θα διαγωνιστείτε δεν πρέπει να έχει παιχτεί στο παρελθόν και δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 20 λεπτά σε διάρκεια.

Φεστιβάλ

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου 2015. Οι συμμετοχές και το τελικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν την Κυριακή 31 Μαΐου. Ο νικητής αναδεικνύεται με ψηφοφορία απευθείας από το κοινό.

Νικητής

Η νικήτρια ομάδα θα αναπτύξει τηνscratchεκδοχή της παράστασής της, σε μία ολοκληρωμένη παράσταση την οποία θα παρουσιάσει για 12 βραδιές στον ΤεχνοχώροCartelτην ερχόμενη σεζόν. Οι 12 παραστάσεις της νικήτριας ομάδας θα έχουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη από τον χώρο, ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και επικοινωνίας και ποσοστό επί των εισπράξεων.

Πληροφορίες

Τηλέφωνο: 693.98.98.258

Ώρεςεπικοινωνίας: 14.00-21.00

Site:http://www.carteltexnoxoros.com

email:carteltexnoxoros@gmail.com

Τεχνοχώρος«CARTEL»

Αγ. Αννης & Μικέλη 4 – Βοτανικός, Στάση Μετρό Ελαιώνας

Ποιός είναι ο Τεχνοχώρος «CARTEL»:

Σε ένα παλιό μηχανουργείο στο Βοτανικό, ανάμεσα σε αποθήκες και μάντρες υλικών ανακύκλωσης, γεννήθηκε πριν 2 χρόνια το «CARTEL». Τρεις ηθοποιοί -οΒασίλης Μπισμπίκης, ο Παναγιώτης Σούληςκαι η Φαίη Τζήμα- εμπνεύστηκαν τον Τεχνοχώρο CARTEL, προσδοκώντας στη δημιουργία ενός πυρήνα με κοινό καλλιτεχνικό κώδικα. Μέχρι σήμερα στοCARTELέχουν παρουσιαστεί οι παραστάσεις: «Πλατόνοφ» του Αντόν Τσέχωφ, «Οι εκτελεστές» του Γιώργου Σκούρτη, «ShoppingandFucking» τουMarkRavenhillκαι «Striptease»του Slawomir Mrozek.