Το Scratch Festival, ως συνέχεια του πιο πρωτοποριακού θεσμού της Ευρώπης, μετά την επιτυχία της πρώτης παρουσίασής του το καλοκαίρι του 2014 που ανέδειξε νικήτρια παράσταση «Το Μπαμ» από την ομάδα «Μπλε Ιστορίες», έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Τεχνοχώρο Cartel, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους καλλιτέχνες του θεάτρου και της performance να παρουσιάσουν μία πρώτη 20λεπτη εκδοχή της ιδέας τους. Το θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιουνίου και θα δώσει τη  δυνατότητα στο νικητή να παρουσιάσει 12 ολοκληρωμένες παραστάσεις στον Τεχνοχώρο Cartel τη νέα σεζόν.

  
Οδηγίες, όροι και προϋποθέσεις:
Μπείτε στο http://www.carteltexnoxoros.com, βρείτε τη φόρμα συμμετοχής και στείλτε τη συμπληρωμένη στο carteltexnoxoros@gmail.com, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 29 Μαϊου 2015. Κάθε συμμετοχή έχει 2 πρόβες μικρής διάρκειας στο Cartel, εκ των οποίων η μία τεχνική. Η παράσταση με την οποία θα διαγωνιστείτε δεν πρέπει να έχει παιχτεί στο παρελθόν και δεν πρέπει να ξεπεράσει τα 20 λεπτά σε διάρκεια.

Φεστιβάλ
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου 2015. Οι συμμετοχές και το τελικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθούν την Κυριακή 31 Μαΐου. Ο νικητής αναδεικνύεται με ψηφοφορία απευθείας από το κοινό.
Νικητής
Η νικήτρια ομάδα θα αναπτύξει την scratch εκδοχή της παράστασής της, σε μία ολοκληρωμένη παράσταση την οποία θα παρουσιάσει για 12 βραδιές στον Τεχνοχώρο Cartel την ερχόμενη σεζόν. Οι 12 παραστάσεις της νικήτριας ομάδας θα έχουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη από τον χώρο, ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και επικοινωνίας και ποσοστό επί των εισπράξεων.
Πληροφορίες
Τηλέφωνο: 693.98.98.258
Ώρες επικοινωνίας: 14.00-21.00
Site: http://www.carteltexnoxoros.com 
email: carteltexnoxoros@gmail.com
Τεχνοχώρος «CARTEL»
Αγ. Αννης & Μικέλη 4 - Βοτανικός, Στάση Μετρό Ελαιώνας
Ποιός είναι ο Τεχνοχώρος «CARTEL»:
Σε ένα παλιό μηχανουργείο στο Βοτανικό, ανάμεσα σε αποθήκες και μάντρες υλικών ανακύκλωσης, γεννήθηκε πριν 2 χρόνια το «CARTEL». Τρεις ηθοποιοί -ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Παναγιώτης Σούλης και η Φαίη Τζήμα- εμπνεύστηκαν τον Τεχνοχώρο CARTEL, προσδοκώντας στη δημιουργία ενός πυρήνα με κοινό καλλιτεχνικό κώδικα. Μέχρι σήμερα στο CARTEL έχουν παρουσιαστεί οι παραστάσεις: «Πλατόνοφ» του Αντόν Τσέχωφ, «Οι εκτελεστές» του Γιώργου Σκούρτη, «Shopping and Fucking» του Mark Ravenhill και «Striptease» του Slawomir Mrozek.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από