Φιέστα χαράς και λύπης ήταν για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού η προχθεσινή στο Γ. Καραϊσκάκης. Οι παίκτες που θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον Πειραιά πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του 42ου τίτλου. Ωστόσο οι Μέγερι, Φουστέρ έβαλαν τα κλάματα, ενώ υπήρξαν και άλλοι που είχαν πικρή γεύση λόγω της αποχώρησής τους από τον Ολυμπιακό.

Ο Μπάλας Μέγερι ύστερα από παρουσία πέντε χρόνων στους πρωταθλητές θα αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Ο 25χρονος ούγγρος γκολκίπερ σε ανάρτηση στο Instagram εξέφρασε τη λύπη του για τον αποχωρισμό φίλων του: «Τους καλούς φίλους δύσκολα τους βρίσκεις, ακόμη πιο δύσκολα τους εγκαταλείπεις και είναι απίθανο να τους ξεχάσεις».

Και ο Νταβίντ Φουστέρ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, δίνοντας την εντύπωση ότι θα χωρίσουν οι δρόμοι του με τον Ολυμπιακό. Το θέμα της παραμονής του βρίσκεται στον αέρα και ο ισπανός μεσοεπιθετικός, παρά την προτροπή του Βαγγέλη Μαρινάκη εδώ και δύο μήνες, δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Τη φιέστα του Ολυμπιακού δεν χάρηκαν οι Αφελάι, Σαντάνα, Γιαννούλης, Διαμαντάκος oι οποίοι είναι κομμένοι από τον Βίτορ Περέιρα.

Επίσης οι Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντουρμάζ, Μπενίτες, Σαλίνο, Χάρα που βρέθηκαν στη λίστα αξιολόγησης του πορτογάλου τεχνικού περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους στα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού. Οι Μπενίτες, Σαλίνο απέδειξαν με τις εμφανίσεις τους ότι έχουν θέση στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

n Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι οι Τορίνο και Τζένοα θα κινηθούν για την απόκτηση του Μήτρογλου. Επίσης τα τουρκικά ΜΜΕ σημειώνουν ότι η Φενέρμπαχτσε έχει στο στόχαστρο τον διεθνή φορ (ανήκει στη Φούλαμ).

n Μηνύματα αισιοδοξίας –σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα –έστειλε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Γιώργος Δεληκάρης που νοσηλεύεται στο 401 ΓΣΝΑ με σοβαρό πρόβλημα υγείας.