Πριν μερικά χρόνια έστω και μια απλή φωτογραφία από το εσωτερικό ενός εργοστασίου μπορούσε να φέρει ταραχές εξαιτίας των διαρροών. Σήμερα, λόγω της ραγδαίας εξέλιξης του διαδικτύου και συγκεκριμένα μιας νέας εφαρμογής. του Google Maps Business View ο χρήστης μπορεί πλέον να κάνει μια ενδιαφέρουσα περιήγηση στο εσωτερικό του εργοστασίου της Fiat στο Melfi.

Η εικονική ξενάγηση μεταφέρει τους χρήστες μέσα στο εργοστάσιο και απεικονίζει τις βασικές πτυχές ολόκληρου του κύκλου παραγωγής του Fiat 500X, του πλέον πρόσφατου μοντέλου της FCA, που απευθύνεται σε μια ποικιλόμορφη πελατεία.

Αυτή η ενδιαφέρουσα περιήγηση, που είναι επίσης προσβάσιμη από την επίσημη ιστοσελίδα της Fiat (fcamelfiplant.fiat.com), οδηγεί τον επισκέπτη σε κάθε γωνιά του εργοστασίου της FCA στο Melfi, ενός από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Ευρώπη, όπου επενδύθηκαν πρόσφατα πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ για το ξεκίνημα της παραγωγής των νέων μοντέλων. Η τεχνογνωσία και οι καλύτερες μέθοδοι από όλα τα άλλα εργοστάσια της FCA συγκεντρώθηκαν και συνδυάστηκαν εδώ για να εξασφαλίσουν εξαρχής την καλύτερη δυνατή ποιότητα.