«Δεν έχουμε λόγο να αρνηθούμε το αίτημα. Θέλουμε, όμως, καθαρές απαντήσεις για τα χρήματά μας, τις οποίες δεν πήραμε» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, Γιάννης Σγουρός για τα ταμειακά διαθέσιμα.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 ο κ. Σγουρός τόνισε την ανάγκη για καθαρές κουβέντες και ξεκάθαρες απαντήσεις, ρεαλισμό και πολιτική βούληση.

«Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να αρνηθούμε στο αίτημα και στα θέματα τα οποία αφορούν την πατρίδα και τους πολίτες. Αλλά δεν είναι δυνατόν να γίνονται εν μία νυκτί όλες αυτές οι καταστάσεις. Η ευθύνη είναι στην κυβέρνηση, δεν είναι ούτε στην ΕΝΠΕ ούτε στην ΚΕΔΕ. Αυτοί δημιούργησαν το πρόβλημα με λάθος χειρισμούς. Αυτοί οφείλουν τώρα να λύσουν αυτό το πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο.

»Να φωνάξουν το προεδρείο της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ και να τους εξηγήσουν ότι αυτό είναι 2-3 μήνες και να είστε σίγουροι ότι μέσα σε δέκα λεπτά θα λυθεί. Αλλά δεν είναι δυνατό το χτίσιμο που έγινε στο ναδίρ και στο όχι να μην το λάβουν υπόψη τους. Πρέπει να ξέρεις πως ό,τι σπέρνεις, θερίζεις» είπε.