Στο νοσοκομείο, ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό, έστειλε χθες νωρίς το πρωί ομάδα μαυροντυμένων νεαρών φίλους του Παύλου Φύσσα, εκ των οποίων δύο είναι μάρτυρες στη δίκη, ενώ κατευθύνονταν προς τις φυλακές Κορυδαλλού. Παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που χώρισαν στα δύο τον δρόμο που οδηγεί προς τις φυλακές Κορυδαλλού, οι επιθέσεις δεν αποτράπηκαν με αποτέλεσμα από τον ξυλοδαρμό οι δυο νεαροί, μια κοπέλα – μάρτυρας τραυματισμένη στο πρόσωπο και ένας από τους νεαρούς, τραυματισμένος στον θώρακα, να μεταφερθούν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό έγινε σε μια προσπάθεια εκφοβισμού και τρομοκράτησης το πρωί λίγο πριν από την έναρξη της δίκης κοντά στις φυλακές, εκεί όπου είχαν συγκεντρωθεί για συμπαράσταση οπαδοί της Χρυσής Αυγής φωνάζοντας συνθήματα.

Επεισόδιο προκλήθηκε και από ομάδα, πιθανότατα, αντιεξουσιαστών η οποία επιτέθηκε σε νεαρό μοτοσικλετιστή που φορούσε, σύμφωνα με πληροφορίες, μαύρο μπουφάν με ένα σήμα της ελληνικής σημαίας.

Ο νεαρός δέχθηκε την επίθεση στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, στο ύψος του δημοτικού πάρκινγκ.

Επίθεση από μαυροντυμένους νεαρούς, πιθανόν του αντιεξουσιαστικού χώρου, που φώναζαν συνθήματα για τις Σκουριές δέχθηκε και ο βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός ενώ κατευθυνόταν προς τη συγκέντρωση κατοίκων του Κορυδαλλού, οι οποίοι διαμαρτύρονταν ζητώντας να μεταφερθεί αλλού η δίκη.