Με γκολ του Κάτσε στο 83′ ο ΠΑΟΚ νίκησε εκτός έδρας 1-0 την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, και τουλάχιστον ως αύριο «αναρριχήθηκε» στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» ήρθε μάλιστα με αριθμητικό μειονέκτημα, που προέκυψε από την αποβολή του Ρατς στο 65′.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές αξιόλογες φάσεις, όχι όμως και γκολ. Αρχικά ήταν ο ΠΑΟΚ που απείλησε σε δύο περιπτώσεις με τον Μακ, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία στο 22΄, με τον Ιτάνζ να αποκρούει ενστικτωδώς την κοντινή κεφαλιά του Μαρκόβσκι.

Ο «Δικέφαλος» απάντησε στο 34΄, με τον Περέιρα να φεύγει «στην πλάτη» της αντίπαλης άμυνας και να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κουτζαβασίλη, το πλασέ του όμως ήταν απελπιστικά άστοχο. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με διαμαρτυρίες των παικτών της Κέρκυρας, που ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Μιγκέλ Βίτορ στο 43΄.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με πιο χαμηλό ρυθμό, όμως μετά το πρώτο τέταρτο οι «Φαίακες» ανέβασαν την απόδοσή τους και χρειάστηκε να επέμβει σε δύο περιπτώσεις ο Ιτάνζ (στο 62΄ σε «πονηρό» φάουλ του Κόντου και ένα λεπτό αργότερα σε σουτ του Χαβίτο) για να κρατήσει το «μηδέν».

Ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες στο 65΄, καθώς ο Ράζβαν Ρατς είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, όμως με την είσοδο του Σκόνδρα ο Γεωργιάδης «έδεσε» την άμυνά του και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Αντίθετα, το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Κάτσε στο 83΄ χάρισε στους «ασπρόμαυρους» τους τρεις βαθμούς και τους ανέβασε -προσωρινά- στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Κίτρινες: Γκόμες, Μαρκόβσκι, Λεάλ, Γκαζαριάν – Νομπόα, Ρατς

Κόκκινη: Ρατς (2η κίτρινη, 65΄)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Γκόμες, Σιόντης (90΄ Ανδρεόπουλος), Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόσο (77΄ Λεάλ), Γκαζαριάν, Μαρκόβσκι, Κόντος (64΄ Φάμπιο), Χαβίτο

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Ρατς, Τζιόλης, Περέιρα (68΄ Σκόνδρας), Μακ (74΄ Κουλούρης), Βίτορ, Νομπόα, Κωνσταντινίδης, Κάτσε (90΄+ Γκολάσα), Αθανασιάδης