Την επιθυμία του να κατακτήσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο αργεντινός σταρ των Ερυθρολεύκων προσέθεσε ότι η κατάκτηση του νταμπλ αποτελεί υποχρέωση για εκείνον και τους συμπαίκτες του, ενώ παράλληλα μίλησε για ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τσόρι Ντομίνγκες στην «Real News»:

«Δεν ξέρω αν είναι τρελό, αλλά σε κάθε διοργάνωση παίζω πάντα για να κερδίζω. Αφού λοιπόν κερδίζουμε το πρωτάθλημα και μας δίνεται η δυνατότητα να παίζουμε στην Ευρώπη και να συναγωνιζόμαστε με τους καλύτερους, ονειρεύομαι να κερδίσουμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο με τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά ο Αργεντινός παίκτης.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του, είπε: “Είναι νωρίς. Πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα ένα-ένα. Μην προτρέχουμε. Να σκεφτόμαστε το πιο κοντινό μέλλον, όχι το μακρινό. Είναι αληθινό προνόμιο που έμεινα στην οικογένεια του Ολυμπιακού”.

Για τη φετινή σεζόν, δήλωσε: “Υπήρχαν στιγμές που συνέβη αυτό κι άλλες που δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Από πλευράς θεάματος, σε κάποιες στιγμές ήμασταν… αμφίβολοι. Αυτό συνέβη για διάφορους λόγους. Το σημαντικό είναι ότι προσπαθούσαμε πάντα να δώσουμε το 100% στο γήπεδο. Είμαστε άνθρωποι. Έχουμε τις κακές και τις καλές μας ημέρες”.

Για το στόχο του νταμπλ, τόνισε: “Έχουμε την υποχρέωση να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Είναι κάτι που πρέπει να πετύχουμε. Κάθε χρονιά είναι διαφορετική. Πέρυσι πήγαμε πολύ καλά στο Champions League, φέτος όχι. Αφού όντως έλειπε και σε αρκετά ματς το θέαμα, το Κύπελλο θα ήταν ένα πιο… γλυκό φινάλε της τρέχουσας σεζόν”.

Για όσους αμφισβητούν τον Ολυμπιακό τη φετινή περίοδο, είπε: “Αδιαφορώ για το τι λένε οι άλλοι. Εμείς δουλεύουμε πολύ κάθε μέρα για να βελτιωνόμαστε. Πιστεύω πως εκείνοι που έχουν αυτή τη γνώμη θα έπρεπε να ανησυχούν πιο πολύ για το τι μπορεί να κάνει η δική τους ομάδα και πως μπορούν να παίξουν καλύτερα. Μετά το ματς με τον ΠΑΣ καθίσαμε και σκεφτήκαμε τι πήγε στραβά. Σκεφτήκαμε τα λάθη μας και ποια από αυτά μπορούμε να βελτιώσουμε, ώστε να μην τα επαναλάβουμε. Έχουμε υποχρέωση να γινόμαστε καλύτεροι”.

Τέλος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τόνισε: “Έχω μεγάλο σεβασμό για τον πρόεδρο. Μόνο καλά λόγια μπορώ να πω για εκείνον. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη γιατί ήταν δίπλα σε μένα και τους συμπαίκτες μου σε δύσκολες στιγμές. Ειλικρινά, θέλω να τον ευχαριστήσω”.