Η οργάνωση «Μαχητική Αναρχία (FAI-IRF) Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία/Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο» βρίσκεται πίσω από την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Μ.Δευτέρας στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας Microsoft, στη λεωφόρο Κηφισίας 221, στο Μαρούσι.

Η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με κείμενο που έχει αναρτηθεί στο indymedia και το οποίο κάνει λόγο για «επίθεση στην αρχή της καπιταλιστικής κυριαρχίας», ενώ γίνεται αναφορά και στους κρατούμενους απεργούς πείνας.

Παράλληλα, προαναγγέλλει νέα χτυπήματα, αναφέροντας: «Εμείς μόλις ξεκινήσαμε, Σχεδιάζουμε δολιοφθορές, παρενοχλούμε τον εχθρό, πειραματιζόμαστε με μεθόδους και πρακτικές, οργανώνουμε την γενικευμένη αντεπίθεση μας στον κόσμο της εξουσίας».

Οι δράστες τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό αποτελούμενο από δύο γκαζάκια στην είσοδο του κτιρίου της Microsoft και ο μηχανισμός εξερράγη, προκαλώντας μικρής έκτασης πυρκαγιά και λίγες ζημιές.

Τα γραφεία της Microsoft είχαν γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης και στις 27 Ιουνίου του 2012.

H οργάνωση Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI) - Πυρήνας Αλληλεγγύης και Εκδίκησης ανέλαβε τη Μ.Τετάρτη την ευθύνη και για την εμπρηστική επίθεση σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Καισαριανή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από