Σημεία του εθνικού και βασικού οδικού δικτύου όπου πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων κάνει γνωστά η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών που πρόκειται να μετακινηθούν οδικώς προς και από την περιφέρεια εν όψει Πάσχα.

Συγκεκριμένα, οδικές εργασίες είναι τις ημέρες αυτές σε εξέλιξη:

*Στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του 20,3 χλμ (Σαρανταπόταμος) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης αντιπλημμυρικών έργων και έργων διευθέτησης χειμάρρου. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

*Στη Λ. Ποσειδώνος-Μ. Ασίας, στο τμήμα της από το ύψος του Σταθμού ΗΣΑΠ Νέου Φαλήρου έως και την αερογέφυρα της οδού Γρ. Λαμπράκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής τροχιοδρόμου (τραμ). Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται από δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

*Στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος του 39,1 χλμ (μέχρι τη Μ. Τετάρτη), εκ περιτροπής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών στον ημικόμβο Μεγάρων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, εκ περιτροπής από το υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος.

Η Τροχαία θα λάβει μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας. Παράλληλα, ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία των έργων, να συμμορφώνονται με την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων, ενώ συνιστά για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης και καθυστερήσεων να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές ή να εκκινούν νωρίτερα.