Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Λ. Μεσογείων και Μαραθώνος και σε άλλες οδούς στους Δήμους Αγ. Παρασκευής και Παλλήνης προγραμματίστηκαν για τις βραδινές ώρες της Τρίτης και της Τετάρτης, 31 Μαρτίου και 1 Απριλίου, κατά τις ώρες 22.00- 07.30 της επομένης, λόγω εργασιών βαφής πεζογέφυρας.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσουν:

*Τμηματική και ανά μία λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Χλόης έως την οδό Ανδριανού, στο ρεύμα προς Ραφήνα.

*Τμηματική και ανά μία λωρίδα διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Μεσογείων, στο υπέργειο τμήμα της από την οδό Κλεισθένους έως την οδό Αγ. Θέκλας, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Κατά τις διακοπές αυτές η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το υπόλοιπο πλάτος του οδοστρώματος.

*Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Μεσογείων, στο υπόγειο τμήμα της από την οδό Χλόης έως το ύψος της οδού Ανδριανού, στο ρεύμα προς Ραφήνα. Στο διάστημα αυτό η κυκλοφορία θα διεξάγεται από το υπέργειο τμήμα της Λ. Μεσογείων, στο ρεύμα προς Ραφήνα.

*Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Μαραθώνος, στο υπόγειο τμήμα της από τη συμβολή της με την οδό Αγ. Ιωάννη Θεολόγου έως το ύψος της οδού Αγ. Θέκλας, στο ρεύμα προς Αθήνα. Κατά τη διακοπή η κυκλοφορία θα εκτελείται από το υπέργειο τμήμα της Λ. Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.