Και δεύτερος Βραζιλιάνος, μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής προς χώρες της Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οπως και την περασμένη Κυριακή όταν συνέλαβαν 38χρονο, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν 24χρονο, κατά την άφιξή του από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μέσω Ρώμης.

Διαπίστωσαν ότι μετέφερε 939 γραμμάρια κοκαΐνης, σε σακίδιο πλάτης, μέσα σε δύο νάιλον συσκευασίες, που ήταν επιμελώς κρυμμένες στα τοιχώματά του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και 640 δολάρια ΗΠΑ.

Ο συλληφθείς οδηγείται την Παρασκευή στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στο μεταξύ, ένας 56χρονος Αλβανός συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στον Γέρακα Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε να διακινεί χασίς σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4,8 κιλά κατεργασμένου χασίς (σοκολάτα), πιστόλι με γεμιστήρα, εννέα φυσίγγια, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 400 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.