Εμφανώς απογοητευμένος από τον τρόπο που χάθηκε η πρόκριση, αλλά και από το γεγονός ότι στην ομάδα του δεν δόθηκε καν η ευκαιρία να διεκδικήσει ό,τι μπορούσε στα λεπτά των καθυστερήσεων, λόγω της διακοπής στο 89’, δήλωσε ο κόουτς της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας. Ο Έλληνας τεχνικός είπε πως από τα δύο ματς που έγιναν δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα και ήταν σαφέστατα δυσαρεστημένος από την εισβολή των οπαδών, τονίζοντας πως αυτό το έχει ξαναζήσει. Τέλος, απέφυγε να σχολιάσει την προκλητική συμπεριφορά του συναδέλφου του, Βιτορ Περέιρα.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ΑΕΚ, δήλωσε:

«Ήταν ένα ντέρμπι και αποδείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί παρότι μας χωρίζει μια κατηγορία. Δυστυχώς ατυχήσαμε να δεχθούμε γκολ σε παιχνίδι το οποίο ελέγχαμε και δεν δεχθήκαμε μεγάλη πίεση. Αυτό που ζω είναι deja vu, το είχα ξαναζήσει πριν από δύο χρόνια (το ματς με τον Πανθρακικό).

Ο μόνος αντίπαλος που δεν μπορείς να νικήσεις είναι ο βλάκας. Είναι ανίκητος. Για 89΄ λεπτά ο κόσμος μας απέδειξε ότι θέλει να δείξει κάτι διαφορετικό.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο και στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Μας πικραίνει ο τρόπος με τον οποίο αποκλειστήκαμε. Αν αναλύσουμε και τα δύο παιχνίδια, θα διαπιστώσουμε ότι τελικά δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα. Δε νομίζω ότι μας επηρέασε ο τραυματισμός του Μάνταλου.

Δε νομίζω ότι οι παίκτες θα επηρεαστούν. Θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι για τον πρώτο μας στόχο, που είναι η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία.

Τις κινήσεις του Περέιρα, τις αφήνω στη δική σας κρίση. Αν κάποιοι από τον Ολυμπιακό έκαναν χειρονομίες, δεν είναι υπεύθυνοι.

Τα παιδιά μου είπαν ότι το γκολ μπήκε με το χέρι. Δεν έχω άποψη, όμως, για να πω με σιγουριά ότι ισχύει κάτι τέτοιο».