Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή διαφθοράς Κωνσταντίνο Σαργιώτη ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για το βίντεο Μπαλτάκου.

Ετσι ο Ηλ. Κασιδιάρης επέστρεψε και πάλι στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Κασιδιάρης αρνήθηκε πως έκανε την επίμαχη καταγραφή και υποστήριξε πως δεν γνώριζε ποιος βιντεοσκόπησε την συνομιλία του με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Σε βάρος του Η. Κασιδιάρη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παραβίαση απορρήτου ίδιας προφορικής συνομιλίας και χρήση παράνομης αποτύπωσης ίδιας προφορικής συνομιλίας όσο αφορά αυτήν την υπόθεση.

Κατά την προσαγωγή του στο ανακριτή περίπου 100 άτομα που έχουν συγκεντρωθεί στην Ευελπίδων φώναζαν συνθήματα υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Μάλιστα πολλοί από τους συγκεντρωμένους μπήκαν στο ισόγειο του κτιρίου 6 όπου στεγάζεται ο ανακριτής σε μια κίνηση- δήλωσης συμπαράστασης στον ήδη προφυλακισμένο στον Κορυδαλλό για την υπόθεση της της εγκληματικής οργάνωσης βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από