Η Μονακό του γνωστού μας (από τη μικρή θητεία του στον Ολυμπιακό), Λεονάρντο Ζαρντίμ, θριάμβευσε στο «Εμιρέιτς» του Λονδίνου επί της Αρσεναλ με 3-1 και ονειρεύεται τη συμμετοχή της στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο 38΄ο Κοντογκμπιά άνοιξε το σκορ για τη Μονακό. Η Αρσεναλ πίεσε στο β’ μέρος, είχε φάσεις για γκολ, αλλά σε μία αντεπίθεση της Μονακό, ο Μπερμπάτοφ σκόραρε για το 2-0 (53΄). Η Αρσεναλ συνέχισε να χάνει ευκαιρίες, ενώ η γαλλική ομάδα προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα. Στο 61′ ο Μαρσιάλ νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα της Αρσεναλ, Οσπίνα. Η ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ κατάφερε να μειώσει στο 90′ με τον Τσάμπερλεν, Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Καράσκο διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Λεβερκούζεν νίκησε 1-0 την Ατλέτικο Μαδρίτης με γκολ που σημείωσε ο Τσαλχάνογλου στο 57′. Η γερμανική ομάδα είχε δοκάρι με τον Σπάχιτς (26′), ενώ η Ατλέτικο τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τιάγκο (76′). Με τη Λεβερκούζεν αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.