Σαράντα ένας από τους Ελληνες που δεν περιλαμβάνονταν στη λίστα Λαγκάρντ που εστάλη στις ελληνικές Αρχές το 2010 είχαν καταθέσεις άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν:

– Επιχειρηματίας ο οποίος φαίνεται να δραστηριοποιείται στο Βέλγιο και στην Αφρική, με καταθέσεις σε δέκα τραπεζικούς λογαριασμούς οι οποίες υπερέβαιναν τα 60 εκατομμύρια δολάρια την περίοδο 2006-2007. Το όνομά του εμφανίζεται στην λίστα του Ισραήλ.

– Ζευγάρι Ελλήνων οι οποίοι είχαν αποσυρθεί και είχαν δηλώσει ως τόπο διαμονής το Πριγκιπάτο του Μονακό, με περισσότερα από 36 εκατομμύρια δολάρια στην HSBC Γενεύης. Εντάχθηκαν στη λίστα του Μονακό και όχι στην ελληνική.

– Επιχειρηματίας στον χώρο των ναυτιλιακών που γεννήθηκε στη Χίο και δήλωνε διεύθυνση επίσης στο Μονακό, με περίπου 27,5 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης εντάχθηκε μόνο στη λίστα του Μονακό.

– μεγιστάνας του κατασκευαστικού κλάδου, ο οποίος είχε έντονη δραστηριότητα στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες, βρέθηκε με σχεδόν 18 εκατομμύρια δολάρια. Κατά την επεξεργασία των δεδομένων που πραγματοποιήθηκε από το ICIJ το όνομά του εντοπίστηκε στη λίστα της Κύπρου.

– Γνωστή οικογένεια εβραϊκής καταγωγής, μέλη της οποίας έχουν γεννηθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Τελ Αβίβ, με περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια. Τα τρία μέλη που εντοπίστηκαν εμφανίζονται στη λίστα που κατήρτισαν οι γαλλικές Αρχές για το Ισραήλ και όχι για την Ελλάδα.

– Εισοδηματίας εβραϊκής καταγωγής που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έχει βελγική υπηκοότητα εμφανίζεται με περισσότερα από 6 εκατομμύρια δολάρια. Από την επεξεργασία των στοιχείων προέκυψε σύνδεσή του και με τις Βερμούδες.

– Εισοδηματίας που γεννήθηκε στην Ελλάδα εντοπίστηκε στη λίστα της Βρετανίας με 4,8 εκατομμύρια δολάρια και σύνδεση με τον φορολογικό παράδεισο της Ανγκουίλα.

– Εφοπλίστρια με καταγωγή από τη Χίο βρέθηκε στη λίστα του Μονακό με καταθέσεις 3,2 εκατομμυρίων.

Οσον αφορά τα νέα ονόματα ελληνικού ενδιαφέροντος σε αρχεία που δεν περιλαμβάνουν λεπτομέρειες και στην πλειονότητά τους συνδέονται με μηδενικούς λογαριασμούς, ανάμεσά τους εντοπίστηκαν:

– Τρία αδέλφια που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και έχουν δηλώσει στην τράπεζα τα στοιχεία των βραζιλιάνικων διαβατηρίων τους, τα οποία μοιράζονταν καταθέσεις ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων.

– Πελάτης της HSBC με καταθέσεις άνω των 5,5 εκατομμυρίων που γεννήθηκε στο Μιλάνο αλλά δήλωσε ελληνικό διαβατήριο.

– Γιατρός που γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, επίσης με βραζιλιάνικο διαβατήριο και καταθέσεις ύψους 500.000 ευρώ.