Στόχος της κυβέρνησης είναι να αφαιρέσει το άχθος ενός τεράστιου, μη διαχειρίσιμου χρέους από τις πλάτες του ελληνικού λαού, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, αναφερόμενη στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη σχετικά με το χρέος.

Οι Έλληνες πολίτες «έστειλαν στην αντιπολίτευση εκείνους που έλεγαν πως το δημόσιο χρέος είναι “διαχειρίσιμο και βιώσιμο”», και «η κυβέρνηση εθνικού σκοπού επιδιώκει να φέρει θετικό αποτέλεσμα για την πατρίδα χωρίς να κοροϊδεύει τους Έλληνες», σημείωσε η κ. Χρυσοβελώνη και προέτρεψε «εκείνους που ανησυχούν σήμερα για την ορολογία της διαπραγμάτευσης» «να ρωτήσουν τον κ. Σαμαρά, έστω και με τεράστια καθυστέρηση, τι εννοούσε όταν έλεγε πως η Ελλάδα θα λάβει “βοήθεια χρέους” υπό την μορφή νέων δανείων!».

Τέλος, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημείωσε ότι στόχος του κόμματός της είναι «να σταματήσει η υπερχρέωση της χώρας, να ξεκινήσει η ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και να ανασάνει επιτέλους η κοινωνία». «Αν κάποιοι δεν θέλουν να βοηθήσουν, καλά θα κάνουν να κάτσουν στην άκρη που τους έβαλε ο ελληνικός λαός», τόνισε.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από