Ο ΟΦΗ συνεχίζει να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι είναι έτοιμο να σπάσει. Η νέα τιμωρία που του επιβλήθηκε από τη Σούπερ Λίγκα (αφαίρεση τεσσάρων βαθμών) τον φέρνει σε ακόμη δυσκολότερη (βαθμολογικά) θέση, όμως αυτό μπορεί να είναι το λιγότερο μπροστά στον κίνδυνο να αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Και, ακόμη, ο Τζενάρο Γκατούζο αποκάλυψε ότι πλήρωνε από την τσέπη του παίκτες!

Το γεγονός ότι η Σούπερ Λίγκα δεν έκανε ορισμό για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δημιουργεί νέα δεδομένα για τη διοίκηση, που γνωρίζει ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες που ετοιμάζονται να προσφύγουν στη FIFA.

Αλλωστε και η Σούπερ Λίγκα στην ανακοίνωσή της είναι ξεκάθαρη: «Σε περίπτωση που δεν λάβει χώρα εξόφληση των οικείων ποσών δεν θα διεξαχθεί και κάθε άλλος επόμενος αγώνας της ΠΑΕ ΟΦΗ».

Ο α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μαχλάς υποστήριξε ότι κάποιοι θέλουν να ρίξουν τον ΟΦΗ: «Κάποιους, που δεν τους αρέσει να αγωνίζεται ο ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα, τους διαβεβαιώνω ότι η ομάδα θα υπάρχει είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο και είμαστε εδώ για να το παλέψουμε» είπε ο Μαχλάς στην τηλεόραση της NOVA. «Σε δύο εβδομάδες έχουμε δώσει πάνω από 300.000 ευρώ αλλά αυτό δεν τους αρέσει γιατί θέλουν να μας έχουν υποταγμένους. Εδώ και έναν χρόνο η ομάδα δεν πλήρωνε αυτό που είχε υπογράψει. Γιατί οι κύριοι αυτοί δεν έβγαζαν τότε στη φόρα όλα αυτά για να μας δείξουν τον δρόμο;».

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν βέβαια ότι αρκετές ΠΑΕ είναι υπέρ της αποβολής του από το πρωτάθλημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα καταθέσει έφεση και για αυτή την αφαίρεση βαθμών. Επίσης, για να διεξαχθεί το ματς με τον Ατρόμητο θα πρέπει να καταβάλει 54.000 ευρώ που οφείλει στους δύο παίκτες.

Ο ΓΚΑΤΟΥΖΟ. Στο μεταξύ ο Τζενάρο Γκατούζο, μιλώντας σε κρητική ιστοσελίδα (neakriti.gr), αποκάλυψε ότι έδωσε 30.000 ευρώ στους παίκτες: «Στις 23 Δεκεμβρίου τους έδωσα 30.000 ευρώ από την τσέπη μου. Τις ημέρες που ακολούθησαν οι παίκτες ζητούσαν από εμένα χρήματα, κάτι φυσιολογικό, αφού είχαν να πληρωθούν από πέρυσι.

Δεν είχαν χρήματα για φαγητό και δικαιολογημένα ζητούσαν χρήματα από εμένα» είπε ο Γκατούζο, ο οποίος αναφέρθηκε και στους ιταλούς επενδυτές: «Κάθε ημέρα έβγαινε και κάτι καινούργιο.

Στις 8/1 έπρεπε να πληρώσουμε 150.000 ευρώ και είχα βρει αυτά τα χρήματα. Είχα βάλει σοβαρούς ανθρώπους σε αυτή τη διαδικασία, αλλά μετά τις 8/1 ήρθε νέο έγγραφο για πληρωμή 50.000 ευρώ. Γίνεται έτσι κατανοητό ότι δεν θα μπορούσα να εκτεθώ».