Μετά από 14 μήνες απόλυτης επιτυχίας, η συνεργασία του ΑΠΟΕΛ και του Γιώργου Δώνη έφτασε στο τέλος της.

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να «χωρίσουν» κοινή συναινέσει, όπως αναφέρει ανακοίνωση του κυπριακού συλλόγου.

Ετσι ο Γιώργος Δώνης φεύγει από τη Λευκωσία με απολογισμό ένα νταμπλ – την περσινή σεζόν – και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η ομάδα του πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με αντιπάλους κολοσσούς: την Μπαρτσελόνα, την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Αγιαξ.

Παράλληλα, αφήνει τον ΑΠΟΕΛ πρωτοπόρο στην κυπριακή Λίγκα, καθώς μοιράζεται την κορυφή με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο Γ. Δώνης αποχαιρέτησε τον ΑΠΟΕΛ με δήλωσή του που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Η συνεργασία μου με τον ΑΠΟΕΛ ήταν από τις καλύτερες που είχα στη καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω για αυτό την διοίκηση της ομάδας. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, τους αντιπροέδρους Βάσσο Ηλιάδη και Χάρη Φωτίου αλλά και τον υπεύθυνο των οικονομικών θεμάτων Γιάννη Δημητρίου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα θελω να ευχαριστήσω και τον Team manager Γιώργο Σαββίδη.

Ένας άνθρωπος που ήταν συνεχώς δίπλα μου και θεωρώ ότι είναι η ψυχή της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για αυτό τον υπέροχο 1,5 χρόνο που μου χάρισαν. Επίσης επιθυμώ να ευχαριστήσω και την προηγούμενη διοίκηση που με έφερε στην ομάδα. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό του Αρχαγγέλου, τον γιατρό της ομάδας, το ιατρικό επιτελείο, τους φυσιοθεραπευτές, τους φροντιστές, τον μεταφραστή της ομάδας καθώς και το προσωπικό των γραφείων της εταιρείας. Και φυσικά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που είναι πολύ μεγάλος».