Ο Φερνάντο Τόρες συμφώνησε να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης με τη μορφή δανεισμού, από τη Μίλαν (όπου ήταν επίσης δανεικός από την Τσέλσι), μέχρι το τέλος της σεζόν 2015-16, επτάμιση χρόνια μετά την αποχώρηση από την ομάδα που τον ανέδειξε, όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο 30χρονος άρχισε να δυσκολεύεται να σκοράρει από το 2011, όταν και μετακόμισε από τη Λίβερπουλ στην Τσέλσι με την οποία σε 4 χρόνια, το ρεκόρ του στην πρέμιερ λιγκ ήταν 8 τέρματα σε 36 αναμετρήσεις.

«Επιτέλους επέστρεψα σπίτι. Ευχαριστώ όλους που βοήθησαν το όνειρό μου να γίνει πραγματικότητα» έγραψε στον λογαριασμό Twitter του ο Ισπανός επιθετικός μόλις η Ατλέτικο επιβεβαίωσε την κίνηση με ένα τεράστιο «Ο Τόρες επέστρεψε» στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Ο Τόρες αναμένεται να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και η συμφωνία θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιανουαρίου, όταν και αρχίζει η μεταγραφική περίοδος του ιταλικού πρωταθλήματος. «Με αυτό τον τρόπο, ο επιθετικός από την Φουενλαμπράντα επιστρέφει στο σπίτι του, όπου έμαθε ποδόσφαιρο και έγινε ένας από τους μεγαλύτερους σταρ» πρόσθεσε ο ισπανικός σύλλογος.