Για το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Δεκεμβρίου, έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του Επιτρόπου Οικονομίας Πιέρ Μοσκοβισί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, και τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη.

Ο κ. Μοσκοβισί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα θα συναντήσει ακόμη εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.

«Δεν έχει οριστικοποιηθεί πλήρως το πρόγραμμα του» ήταν η απάντηση για την απουσία του Αλέξη Τσίπρα από την ατζέντα.

Ειδικότερα, η Κομισιόν, έδωσε, την Παρασκευή, στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του Επιτρόπου Οικονομίας Πιερ Μοσκοβισί, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα. Βάσει αυτού στις 15 Δεκεμβρίου το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη.

Το πρωί της ίδιας ημέρας ο γάλλος επίτροπος θα συναντηθεί με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων και θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του υπό κατασκευή σταθμού του μετρό «Αγία Βαρβάρα».

Στις 16 Δεκεμβρίου ο Πιέρ Μοσκοβισί έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον πρόεδρο της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα και στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο κτίριο της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.

Κληθείσα να σχολιάσει η εκπρόσωπος της Επιτροπής Ανίκα Μπράιτχαρτ, γιατί ο Πιέρ Μοσκοβισί δεν θα συναντηθεί με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ότι το πρόγραμμα του γάλλου επιτρόπου στην Αθήνα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί πλήρως.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από