Προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε ο Πανθρακικός στην έδρα του, με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Δημιούργησε περισσότερες από είκοσι ευκαιρίες για γκολ όμως ήρθε ισόπαλος 0-0 με την ομάδα της Κρήτης.

Η ομάδα της Κομοτηνής, πίεσε όσο μπορούσε και στα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης, όμως βρήκε απέναντι της έναν πάρα πολύ καλό Καβουσάκη αλλά και έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που ευνοούσε περισσότερο τον Εργοτέλη που αμύνονταν παρά τον Πανθρακικό που έψαχνε το γκολ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι το πρώτο για τον Εργοτέλη δίχως να δεχθεί γκολ, μετά από 11 συνεχόμενα παιχνίδια, στα οποία δεν μπορούσε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

«Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε γκολ» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Πανθρακικού, Εμάνουελ Ρόκα και συνέχισε: «Είναι έγκλημα για το ποδόσφαιρο με τόσες ευκαιρίες να μην μπορούμε να βάλουμε ένα γκολ. Θα έπρεπε να νικήσουμε με ένα ή δύο μηδέν αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μας βοηθήσει. Αν συνεχίσουμε έτσι, σίγουρα θα πετύχουμε».

Ο Παύλος Δερμιτζάκης με την σειρά του, είπε: «Το να παίρνεις ένα βαθμό σε παιχνίδι εκτός έδρας εναντίον ενός αντιπάλου με τον οποίο έχεις ίδιο στόχο, είναι πολύ σημαντικό. Ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν καθόλου καλός και τα παιδιά προσπάθησαν με δύναμη και πάθος, ο καθένας να κερδίσει για την ομάδα του. Εμείς διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι που δίνουμε δίχως να δεχθούμε γκολ. Αυτό θα μας δώσει δύναμη για την συνέχεια».

Διαιτητής: Παπάς (Αθηνών)

Κίτρινες: Τζανακάκης, Γκέντζογλου, Λυκογιάννης, Κοζορώνης, Εμπόου,

Πανθρακικός : Αθανασιάδης, Μεχία, Τζάνης (70’ Πέρεθ), Κάσες (62’ Χασομέρης), Σερφά, Εμπόου, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (85’ Αράμπα), Τσουμάνης, Λαδάκης, Ποτουρίδης.

Εργοτέλης : Καβουσάκης, Λυκογιάννης, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Τζανακάκης ( 37’ Καζναφέρης), Κοζορώνης, Γκέντσογλου, Γιουσούφ, Χαντί ( 85’ Παμλίδης), Χαλκιαδάκης, Μπογκντάνοφ ( 65’ Νόσκοβιτς).