Επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, απέστειλε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, με την οποία ζητά να υπάρξει η απαραίτητη συνεννόηση με τη FIFA και την UEFA για τον προγραμματισμό συνάντησης με αντικείμενο το νέο αθλητικό νομοσχέδιο. Στην πραγματικότητα, με την κίνηση αυτή η Πολιτεία δείχνει για πρώτη φορά αποφασισμένη να… σκορπίσει τον «μπαμπούλα» που επικαλείται κάθε φορά η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να διατηρήσει το «αυτοδιοίκητό» της.

«Σε συνέχεια της σημερινής σας επιστολής με την οποία μου ζητάτε την πραγματοποίηση συνάντησης αντιπροσωπείας FIFA-UEFA και εκπροσώπων μου, παρακαλώ να συνεννοηθείτε με τις δύο Ομοσπονδίες προκειμένου να συμφωνηθεί ο χρόνος της συνάντησης μεταξύ της αντιπροσωπείας τους και της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής», αναφέρει η επιστολή του κ. Ανδριανού.

Στην αντίστοιχη επιστολή του κ. Σαρρή προς τον κ. Ανδριανό αναφέρονταν μεταξύ άλλων τα εξής:

«Επιτρέψτε μας να επισημάνουμε τη διαθεσιμότητα των δύο υπερεθνικών ποδοσφαιρικών αρχών για την οργάνωση συνάντησης μιας κοινής αντιπροσωπείας τους με εκπροσώπους σας για την άμεση διευθέτηση των διαφορών που έχουν προκύψει. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες σχετικώς με την διαθεσιμότητα για τη συνάντηση αυτή, ώστε εγκαίρως να ενημερωθούν η FIFA και η UEFA και να οργανωθούν με επάρκεια τα επόμενα βήματα».