Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του σέρβου οπαδού από Τούρκο σε αγώνα μπάσκετ της Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη, το μεσημέρι της Κυριακής, ήρθε και δεύτερο κρούσμα τυφλής οπαδικής βίας με συμπλοκές οργανωμένων οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στις οποίες έχασε τη ζωή του 43χρονος οπαδός.

Όλα έγιναν λίγη ώρα πριν από την κυριακάτικη αναμέτρηση, όταν οπαδοί της Ατλέτικο πέταξαν 43χρονο οπαδό της «Ντεπόρ» σε ποτάμι και οι πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για καρδιακή ανακοπή, λόγω της υποθερμίας. Ο οπαδός διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως ήταν κλινικά νεκρός και γύρω στις 2 ώρα Ισπανίας έφυγε από την ζωή.

Στα ίδια επεισόδια τραυματίστηκαν άλλα 11 άτομα με πιο σοβαρά να είναι τρεις οπαδοί που φέρουν μαχαιριές στο κεφάλι, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και τρεις ανήλικοι με κατάγματα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί της Λα Κορούνια με συνθήματα αποκαλούσαν εκείνους της Ατλέτικο ως «δολοφόνους», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνουν θανατηφόρα επεισόδια γύρω από το «Βιθέντε Καλντερόν», καθώς πριν από αρκετά χρόνια, θύμα είχε πέσει οπαδός της Ρεάλ Σοσιεδάδ.