Υστερα από περίπου είκοσι ημέρες αγωνιστικής απραξίας, η ομάδα του ΠΑΟΚ θα κληθεί την ερχόμενη Πέμπτη να αντιμετωπίσει την Ντιναμό Μινσκ στο παγωμένο Μπορίσοφ σε ένα «παιχνίδι δίχως γυρισμό», όπως το χαρακτήρισε ο Αγγελος Αναστασιάδης, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Δικέφαλος, που νίκησε με το εντυπωσιακό 6-1 την Ντιναμό Μινσκ στην Τούμπα την πρώτη αγωνιστική, χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη στη Λευκορωσία, ενώ θα περιμένει και το αποτέλεσμα του αγώνα Γκινγκάμπ – Φιορεντίνα για να δει αν θα μπορέσει την τελευταία αγωνιστική στις 11 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τη Γκινγκάμπ να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στη φάση των 32 του θεσμού.

Οπως και να ‘χει, πάντως, ο Αγγελος Αναστασιάδης ήταν ξεκάθαρος χθες όσον αφορά τις επιπτώσεις από τη διακοπή του Πρωταθλήματος. «Ολος ο προγραμματισμός πάει περίπατο. Αντε πάλι από την αρχή, δίχως να ξέρεις τι θα γίνει» είπε χαρακτηριστικά.

Ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιναμό, η ομάδα του Δικεφάλου θα αναχωρήσει αύριο για τη Λευκορωσία προκειμένου να εγκλιματιστεί στις συνθήκες του αγώνα, αφού το βράδυ της Πέμπτης στο Μπορίσοφ το θερμόμετρο θα δείχνει αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν.