Καμία ανοχή στη βία λέει ο Μίτσελ ο οποίος προτρέπει ουσιαστικά τους υπεύθυνους να βρουν λύσεις για να μη σταματήσει το πρωτάθλημα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού πήρε θέση για όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ζήτησε να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα.

«Σε κάθε περίπτωση πιστεύω πως η διαμαρτυρία των διαιτητών είναι δικαιολογημένη. Πρέπει να βρούμε λύσεις για να μην συμβεί ξανά κάτι τέτοιο. Αλλά και να βρούμε λύσεις για να μη σταματήσει το πρωτάθλημα. Γιατί δεν είναι πρόβλημα καθαρά αθλητικό», τόνισε ο Μίτσελ στη Νοva.

Ο ισπανός τεχνικός ήταν κατηγορηματικός σε θέματα βίας: «Πιστεύω πως όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανοχή σε θέματα βίας. Όπως προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τη βία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος συμβεί κάποιο περιστατικό βίας, το οποίο είναι παράνομο. Πιστεύω, λοιπόν, πως πρέπει να υπάρχει μηδενική ανοχή στα περιστατικά βίας μέσα και έξω από τα γήπεδα. Όμως, πρέπει να είμαστε και λίγο διπλωμάτες γιατί συμμετέχουμε σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στο πλαίσιο της μη ανοχής, πρέπει να βρούμε και μία λύση με άλλο τρόπο».

Στον αγωνιστικό τομέα οι διεθνείς Αφελάι, Ελαμπντελαουί επέστρεψαν την Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και έκαναν αποθεραπεία. Ο Μίτσελ περιμένει στις προπονήσεις τους διεθνείς Κασάμι, Ντοσεβί, Εντινγκά.