Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 6.55 το απόγευμα της Πέμπτης στην παλαιά Εθνική Οδό Λιβαδειάς-Θήβας στο 11ο χιλιόμετρο, στη διασταύρωση των Βαγίων, όταν βυτιοφόρο που οδηγούσε 61χρονος συγκρούστηκε με προπορευόμενο τρακτέρ με οδηγό έναν 42χρονο από τα Βάγια.

Αποτέλεσμα ήταν και τα δύο οχήματα να εκτραπούν της πορείας τους προς τα δεξιά, να ανατραπούν και να καταλήξουν σε παρακείμενο χωράφι. Οι δύο οδηγοί τους ανασύρθηκαν νεκροί.

Λίγο αργότερα, στις 7.30, στο ίδιο σημείο η τραγωδία συνεχίστηκε, όταν ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα έναν 47χρονο, ο οποίος προσπάθησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα.

Επιπλέον, μόλις εξακόσια μέτρα από τον τόπο του δυστυχήματος, στις 7.45 άλλο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 40χρονο αστυνομικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ο οποίος, μαζί με άλλους αστυνομικούς, είχε αναλάβει την εκτροπή των οχημάτων που κινούνταν προς Λιβαδειά.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Από το Τμήμα Τροχαίας Θηβών διενεργείται προανάκριση για να προσδιοριστούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες προκλήθηκαν τα τρία αυτά τροχαία.