Αυτή τη φορά, ο Αστέρας Τρίπολης, άξιζε κάτι περισσότερο κόντρα στην Τότεναμ. Η αγγλική ομάδα φεύγει νικήτρια (2-1) από την Τρίπολη, αλλά θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή, καθώς στο β’ μέρος ο Αστέρας έχασε αρκετές ευκαιρίες και άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ενα πεντάλεπτο… τρικυμίας στο α’ μέρος ήταν αρκετό να του κάνει τη ζημιά. Ο Τάουσεντ ήταν αυτός που χρεώνεται τα δύο γκολ της Τότεναμ. Πρώτα κέρδισε το πέναλτι από τον Σανκαρέ και το εκτέλεσε για το 1-0 (37′) και πέντε λεπτά αργότερα έδωσε την ασίστ στον Λέιν που σκόραρε με κεφαλιά για το 2-0.

Στο β’ μέρος, ο Αστέρας μπήκε δυνατά, πίεσε ψηλά και δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ. Στο 46′ ο Τσοκάνης σούταρε άουτ από εξαιρετική θέση, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 53΄και η προσπάθεια του Πάρα. Στο 65′ στο δυνατό σουτ του Μάσα η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι, ενώ ο Φορμ είχε επεμβάσεις σε προσπάθειες των Ζησόπουλου και Μπαντιμπανγκά. Ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι από τον Φάτσιο στο 89′ (αποβλήθηκε) και ο Μπαράλες μείωσε σε 2-1. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αστέρας είχε νέα ευκαιρία με τον Μπαντιμπανγκά (κεφαλιά άουτ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ουσέρο, Μουνάφο (81′ Γιαννιώτας), Τσοκάνης (60′ Μπαντιμπανγκά), Μάσα, Ρόλε, Πάρα (84′ Μπαράλες)

ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Φορμ, Βερτόνγκεν, Ντάιερ, Φάτσιο, Ντέιβις, Λαμέλα (46′ Σολδάδο), Τάουνσεντ, Ντεμπελέ, Έρικσεν (63′ Μέισον), Σταμπουλί, Κέιν (77′ Παουλίνιο).

Στο άλλο ματς του 3ου ομίλου, η Μπεσίκτας νίκησε 2-1 την Παρτίζαν. Η βαθμολογία: Τότεναμ 8, Μπεσίκτας 8, Αστέρας Τρίπολης 4, Παρτίζαν 1.