Συντριβή και δύο τραυματισμοί είναι ο απολογισμός του ΠΑΟΚ από την αναμέτρηση απέναντι στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Γιούροκαπ.

Η ρωσική ομάδα διέλυσε με 87-46 τον Δικέφαλο του Βορρά που δεν πρόβαλλε αντίσταση σε κανένα σημείο απέναντι σε πολύ καλύτερη ομάδα.

Ρόλο στην απογοητευτική εικόνα του ΠΑΟΚ έπαιξε η κατάσταση του Τζέικ Όντουμ, ο οποίος επέστρεφε από τραυματισμό και οι τραυματισμοί που υπέστησαν ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε: «Είχαμε προβλήματα πριν από το παιχνίδι και στην πορεία του αγώνα τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα.

»Όταν το ρόστερ σου είναι περιορισμένο και αντιμετωπίζεις μία τόσο καλή ομάδα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής. Συγχαρητήρια στην Λοκομοτίβ για την εμφάνισή της».

Ο Γιώργος Δέδας τόνισε: «Για την ομάδα μας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα:αν δεν παίζουμε ως ομάδα χάνουμε το 80% της δυναμικής μας.

Η Λοκομοτίβ μας έδειξε ότι έχουμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα ακόμη και όχι για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, αλλά για να το πλησιάσουμε.

Μας πείραξε φυσικά και η διαφορά, αλλά περισσότερο μας πείραξε ότι παίξαμε τόσο άσχημα και σίγουρα πολύ χειρότερα από αυτό που μπορούμε.

Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους μας για την κακή εικόνα που παρουσιάσαμε.

Το επόμενο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ είναι σε περίπου έναν περίπου μήνα και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι και δεν θα δείξουμε τόσο κακό πρόσωπο».

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 45-26, 62-33, 87-46.

Λοκομοτίβ Κουμπάν(Mπαζάρεβιτς): Ράντολφ 11(1), Γκριγκόριεφ 15(3), Μπράουν 14(1), Χέντριξ 6, Μάιλς 6, Κολιούσκιν 2, Μπαλάσοφ 4, Ζούμπκοφ 9(1), Ζουκανένκο 2, Κουρμπάνοφ 3 (1), Σιμόν 15(2).

ΠΑΟΚ(Μαρκόπουλος):Λάνγκφορντ 1, Λιάπης 4, Χαραλαμπίδης, Κάρτερ 6(1), Κακαρούδης 11(2), Τσόχλας 2, Δέδας, Μαργαρίτης, Κώττας, Οντουμ 2, Βον 12, Σαλούστρος 8