Εκθείασε τις νίκες του Ολυμπιακού επί των Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους ο Μίτσελ ο οποίος τόνισε η ομάδα του έχει κάνει καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στη φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Νικήσαμε τη Γιουβέντους, την Ατλέτικο και αυτό δεν μπορούν να το καυχιούνται πολλοί», σημείωσε χαρακτηριστικά στον ραδιοφωνικό σταθμό, Cadena Ser ο Μίτσελ.

«Είμαστε ενθουσιασμένο. Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά όχι καθοριστικό. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά έχουμε φέρει τον όμιλο σε μια δύσκολη κατάσταση. Θα παίξουμε ένα ακόμη ματς στην έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έστειλε μήνυμα στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ισπανίας Βιθέντε ντελ Μπόσκε να καλέσει στην Εθνική τον Ρομπέρτο:

«Δύο από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα, ο Ρομπέρτο και ο Μοράτα, ήταν Ισπανοί. Ειδικά ο δικός μας ήταν εντυπωσιακός κι έκανε σπουδαία εμφάνιση. Πιστεύω πως αξίζει να κληθεί στην εθνική από τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε σαν επιβράβευση».

Ο Ερίκ Αμπιντάλ τόνισε για άλλη μία φορά γιατί επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό:

«Δεν είχα αποφασίσει να φύγω από τη Μονακό, αλλά να μείνω. Όμως ο νέος προπονητής (Λεονάρντο Ζαρντίμ) μού είπε πως προτιμούσε να παίζει με διαφορετική άμυνα, με πιο γρήγορους παίκτες. Αυτό για μένα σήμαινε πως δεν με χρειαζόταν. Προτεραιότητά μου, όμως, ήταν να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ . Δεν λέω πως πρέπει να είμαστε εγωιστές, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι τι θέλεις. Επιλογή μου ήταν να παίξω σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και πηγαίνοντας στον Ολυμπιακό είχα αυτή την ευκαιρία. Είχα τη δυνατότητα να πάω στη Γαλλία, τη Νις, τη Μονπελιέ και τη Λιόν, στη Βαλένθια, ακόμη και σε μία ρωσική ομάδα», υπογράμμισε ο Αμπιντάλ στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό Canal+.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης . Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παίξει με πιο επιθετικό στιλ σε σχέση με τον αγώνα με τη Γιουβέντους. Στην ενδεκάδα πρόκειται να επιστρέψει ο Αφελάι, ενώ υποψηφιότητα θέτει και ο Φουστέρ.