Βαρύ και ασήκωτο είναι πλέον το κλίμα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο λιμάνι και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις.

Η νέα (απίστευτη με βάση τις συνθήκες του αγώνα) ήττα-αποκλεισμός στο κύπελλο από τον Παναθηναϊκό έχει φέρει τον έλληνα τεχνικό στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας και είναι άγνωστο αν θα καταφέρει να αντέξει πλέον αυτή την πίεση και τις ύβρεις.

Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν τους παίκτες στο ΣΕΦ και τους αποδοκίμασαν έντονα, με κεντρικό πρόσωπο των αποδοκιμασιών τον προπονητή της ομάδας, αλλά στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν.

Θα υπάρξει συνάντηση πλέον του κόουτς με τους προέδρους, τους αδελφούς Αγγελόπουλους προκειμένου να αποφασίσουν για το μέλλον με όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, όσο και αν είναι γνωστό ότι οι ισχυροί άνδρες της ομάδας δεν παίρνουν ποτέ αποφάσεις εν θερμώ.

Οι παίκτες τού ζήτησαν συγγνώμη!

«Και εγώ στη θέση του κόσμου αν έβλεπα ως θεατής το παιχνίδι θα έβριζα με τον τρόπο που έχασε η ομάδα. Ηταν απίστευτο και μερικά πράγματα ειλικρινά δεν εξηγούνται. Εγιναν ανεξήγητα πράγματα στο τελευταίο δεκάλεπτο» παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας από τον οποίο ζήτησαν συγγνώμη οι παίκτες του!

«Φταίμε 100% για την ήττα και αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Δεν θα ερχόμουν στη συνέντευξη Τύπου γιατί όλοι οι παίκτες ήμασταν τρομερά εκνευρισμένοι με τον τρόπο που χάσαμε. Αποφασίσαμε όμως να εκπροσωπηθούμε σε αυτήν για να αναλάβουμε την ευθύνη. Το τεχνικό τιμ μας προετοίμασε άψογα για το παιχνίδι και είναι αδιανόητο το πως αντιδράσαμε στο φινάλε.

Ακόμα και μετά τη δική μου βολή πιαστήκαμε στον ύπνο την ώρα που ο κόουτς φώναζε για φάουλ, το οποίο είχαμε να δώσουμε. Λυπόμαστε και ζητάμε συγγνώμη» τόνισε ο Κώστας Σλούκας που κάλυψε τον προπονητή του, αν και ο ίδιος ο έλληνας τεχνικός δεν απέφυγε να αναλάβει την ευθύνη.

«Εφόσον δεν μπόρεσα εγώ να τους ότι πρέπει σε ένα ματς με τον Παναθηναϊκό να είναι προσηλωμένοι στην άμυνα για 40 λεπτά, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά εμένα» είπε ο τεχνικός της ομάδας που τουλάχιστον την Κυριακή δεν θα έχει πρόβλημα στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας, καθώς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.