Απαντήσεις έδωσε ο Μίτσελ στον τεχνικό της Μάλμε Αγκε Χαρέιντε στη συνέντευξη Τύπου. Ο νορβηγός τεχνικός υποτίμησε με δηλώσεις του τον Ολυμπιακό και ο Μίτσελ παρέδωσε μαθήματα εκτός αγωνιστικού χώρου.

«Δεν μας επηρέασαν όσα είπε ο προπονητής της Μάλμε. Το λέω ειλικρινά, εγώ δεν έχω επηρεαστεί καθόλου. Ισα ίσα μας διασκέδασε», είπε χαριτολογώντας ο Μίτσελ.

Ο ισπανός τεχνικός έριξε τα καρφιά του στον Χαρέιντε: «Από τότε που ήμουν μικρός και λυπάμαι που θα το πω, το πρώτο που με δίδαξαν ήταν να σέβομαι τον αντίπαλο. Ενημερώνω τον προπονητή της Μάλμε ότι αυτό το έμαθα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Να σέβομαι τον κάθε αντίπαλο. Ξέρουμε ότι ο κάθε προπονητής έχει τον τρόπο του, όμως εγώ βλέπω την Μάλμε ακριβώς όπως είχα δει την Ατλέτικο. Σέβομαι απόλυτα τη Μάλμε. Αν ο προπονητής της είχε παίξει στη Ρεάλ ή είχε προπονήσει τον Ολυμπιακό θα καταλάβαινε καλύτερα. Η δική μου εποχή της δόξας έχει περάσει όταν ήμουν ποδοσφαιριστής. Πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες».

Ο Μίτσελ πρόσθεσε: «Συμφωνώ απολύτως με τον προπονητή της Μάλμε με όσα είπε. Δείχνει ότι γνωρίζει καλά την ιστορία μας και σέβεται το σύλλογό μας, άρα συμφωνούμε μαζί του. Συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, που μετέχουμε σε διοργάνωση με τις κορυφαίες ομάδες Αγγλίας, Ισπανίας. Συμφωνούμε λοιπόν μαζί του, θα προσπαθήσουμε αύριο αν και είμαστε χειρότεροι. Αν είναι τόσο πετυχημένος στο γήπεδο όσο και στις αίθουσες Τύπου, τότε θα έχουμε λίγα πράγματα να κάνουμε».

Ο Μίτσελ αστειεύτηκε με Σουηδούς δημοσιογράφους. Σε ερώτηση για το αν θα παίξει ο Τζίμι Ντουρμάζ, απάντησε χαμογελώντας: «Θα το ξέρει σίγουρα ο προπονητής της Μάλμε. Μας έχει μελετήσει πολύ. Ρωτήστε τον, θα ξέρει».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Γιάννης Μανιάτης υποστήριξε: «Ήρθαμε εδώ για τη νίκη και δε θα κοιτάξουμε μόνο ότι είναι το 100ο μας παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Δείξαμε τις δυνατότητές μας στο ματς με την Ατλέτικο. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και κόντρα στην Μάλμε και να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα κάναμε μια μεγάλη νίκη επί της Ατλέτικο, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Όλοι είδαν την προσπάθεια μας και τη νίκη με τη βοήθεια του κόσμου. Πρέπει να δει ο προπονητής τους την ιστορία μας. Συμπληρώνουμε 100 ματς στην Ευρώπη, είμαστε συνεχώς στις μεγάλες διοργανώσεις και δεν είναι σωστό να μη δείχνει σεβασμό στην ιστορία μας. Με τον Ατρόμητο δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε συγκέντρωση. Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο, όλοι το έχουμε καταλάβει και είμαστε έτοιμοι να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι έχουμε αντιληφθεί το λάθος στο Περιστέρι, μας μίλησε ο προπονητής, ο πρόεδρος. Όλοι έχουμε καταλάβει τι πρέπει να κάνουμε κόντρα στην Μάλμε».