Ο Απόλλωνας Καλαμαριάς έσπασε το αήττητο σερί του ΠΑΟΚ νικώντας με 1-0 στο Καυτανζόγλειο για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο Άγγελος Αναστασιάδης, δεν δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος όταν υποστήριζε ότι ο ΠΑΟΚ έχει 27 παίκτες και όχι μόνον 11. Το παιχνίδι του Καυτανζογλείου, απέναντι σε μια ομάδα η οποία δεν έχει καθόλου παιχνίδια στα πόδια της απέδειξε, ότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν χρειάζονται ακόμη αρκετή δουλειά.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Απόλλωνας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να σκοράρει στο 18’ με δυνατό σουτ του Ευσταθίου. Οι πολλές αλλαγές όμως του Άγγελου Αναστασιάδη στην 11άδα, δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, αφού η ομάδα δεν είχε συνοχή, είχε πρόβλημα τις μεταβιβάσεις και απείλησε ελάχιστα την εστία του Απόλλωνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά τις αλλαγές του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος έβαλε στο παιχνίδι τους Τζανδάρη, Αθανασιάδη και Σκόνδρα, δεν άλλαξε η εικόνα. Η καλύτερη στιγμή του ΠΑΟΚ ήταν η κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 60’ την οποία έδιωξε ο Βρονταράς την τελευταία στιγμή, ενώ στις καθυστερήσεις, ο Απόλλωνας έχασε μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 2-0 με τον Αναστασίου, το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Γιακουμής.

Απόλλων Καλαμαριάς: Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερντέμ, Βαγγελόπουλος, Ακασού (53’ Ολίσε), Καράμπελας, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (65’ Σουλίδης), Γκέσιος (76’ Αναστασίου).

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης (74’ Σκόνδρας), Τζιόλης, Σαββίδης (52’ Τζανδάρης), Γκολάσα, Μάρτενς, Κουλούρης, Πόζογλου (52’ Αθανασιάδης), Παπαδόπουλος.