Προς αναζήτηση στέγης βρίσκεται η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, η οποία προχώρησε και σε δεύτερη διακήρυξη για τη μίσθωση ακινήτου που θα στεγάσει τις υπηρεσίες της.

Η ΓΓΔΕ αναζητεί ακίνητο που θα διαθέτει χώρους συνολικής επιφάνειας περίπου 13.286 τ.μ., γραφειακούς χώρους ωφέλιμης επιφάνειας 9.723τ.μ. περίπου, αρχειακούς -αποθηκευτικούς χώρους ωφέλιμης επιφάνειας 985 τ.μ. περίπου, αλλά και θέσεις στάθμευσης ασφαλείς η φυλασσόμενες, για τα πέντε υπηρεσιακά οχήματα.

Σύμφωνα με τη διακήρυξη το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται στο Δήμο Αθηναίων, εντός του μικρού δακτυλίου, και σε απόσταση έως 800 μέτρα περίπου από σταθμό ΜΕΤΡΟ ή τον ΗΣΑΠ.

Η μίσθωση θα είναι 12ετής και το ανώτατο όριο του μηνιαίου μισθώματος έχει ορισθεί το ποσό των 130.000 ευρώ. Μάλιστα, το μίσθωμα που τελικά θα προκύψει από τη δημοπρασία θα παραμείνει σταθερό για μία τριετία και θα αναπροσαρμόζεται ετησίως και από την έναρξη του τετάρτου έτους της μίσθωσης κατά ποσοστό ίσο με τη μεταβολή του πληθωρισμού του προηγουμένου δωδεκάμηνου.