Το ελληνικό κοινό μπορεί να επιθυμούσε να δει κάτι παραπάνω από τη Lady Gaga λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του ΟΑΚΑ έπειτα από το σόου που έδωσε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο χθες βράδυ και την εντυπωσιακή είσοδό της στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία όπου κατέλυσε. Αλλά η τραγουδίστρια τούς απογοήτευσε.

Η νεόκοπη σταρ της μουσικής βιομηχανίας προτίμησε να περάσει την ημέρα της κλεισμένη στην προεδρική σουίτα της, με μόνη συντροφιά το Ιnstagram. Την ώρα που οι παπαράτσι τής είχαν στήσει καρτέρι στην Ακρόπολη, εκείνη έτρωγε τις σοκολατένιες Καρυάτιδες και τα μακαρόν που της προσέφεραν οι υπεύθυνοι της Μεγάλης Βρεταννίας. Και το έδειξε στους θαυμαστές της ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία και γράφοντας ένα κολακευτικό σχόλιο για τη φιλοξενία της στο πολυτελές ξενοδοχείο.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε δημοσιεύσει έναν «καταιγισμό» εικόνων και πάλι στο Ιnstagram με τις πρώτες της εντυπώσεις από τη χώρα μας αλλά και το δωμάτιό της. Κοινώς, το γυμνό της σώμα πάνω σε ένα μαρμάρινο ανάκλιντρο, το στήθος που καλύπτεται μόνο από το άρωμα που φέρει το όνομά της (δώρο του ξενοδοχείου) και τα οπίσθιά της στο «βασιλικό» μπάνιο. Τουλάχιστον φρόντισε μέσα από τα σχόλια που συνόδευαν τις φωτογραφίες να πετάξει κάποιες ατάκες στα ελληνικά και να εκφράσει τον θαυμασμό της για τον πολιτισμό της χώρας μας.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές της συναυλίας της, η 28χρονη ερμηνεύτρια ζήτησε από την προσωπική της σεφ να της ετοιμάσει τα χαρακτηριστικότερα πιάτα της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Ε, και για να είναι σίγουρη ότι τα υλικά θα είναι εξαιρετικής ποιότητας φρόντισε να τα διαλέξει με τα χεράκια της. Ετσι, επισκέφτηκε μαζί με την μαγείρισσά της και τους άνδρες της ασφάλειάς της πάντα στο κατόπι της, την κεντρική ψαραγορά και λαχαναγορά της Αθήνας ώστε να προμηθευτεί τα τρόφιμα της αρεσκείας της (όπως υποστήριξε ένας διοργανωτής της συναυλίας σε τηλεοπτικό σταθμό). Φέρεται να αγόρασε τσιπούρα και σολομό για σούσι και μαρούλια. Χωρίς βέβαια να δεχτεί να βγάλει καμία φωτογραφία για του λόγου το αληθές.

Την ίδια στιγμή, το προσωπικό της Ακρόπολης ήταν σε επιφυλακή για μια πιθανή επίσκεψη της Gaga αν και δεν τους είχε κατατεθεί γραπτώς ή προφορικώς αίτημα για ξενάγηση στον Ιερό Βράχο. Από την πλευρά της παραγωγής, πάντως, δήλωναν ότι έχουν εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που η ίδια θελήσει να βρεθεί στο μνημείο να πραγματοποιήσουν την επιθυμία της. Σίγουρα, οι δεκάδες θαυμαστές της που είχαν κατακλύσει την είσοδο του ξενοδοχείου στο Σύνταγμα και ανάγκασαν την Αστυνομία να λάβει ειδικά μέτρα θα επιθυμούσαν να τη συντροφεύσουν στην έξοδό της, ωστόσο το τουρ στην Ακρόπολη, αν όντως πραγματοποιηθεί, θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Τουλάχιστον γι’ αυτούς.