Επιμένει στη θέση του για μετεγκατάσταση του γηπέδου του Παναθηναϊκού από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στον Βοτανικό ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο οποίος με δηλώσεις του στον ΒΗΜΑ FM εξέφρασε τη διάθεση για να βρεθεί λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού, εκτός κέντρου της πόλης.

Ο Γ. Καμίνης τόνισε πώς υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τη διοίκηση του «τριφυλλιού» για την εξεύρεση της καλύτερης λύσης για την ομάδα και την πόλη, χαρακτηρίζοντας πρόβλημα τη σημερινή κατάσταση του γηπέδου:

«Είμαι σε επαφή με τον Ερασιτέχνη και έχω πει ξανά την άποψή μου. Περιμένουμε τις αποφάσεις τους και θα δούμε τι είναι καλύτερο για την πόλη. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα για το νέο γήπεδο (στον Ελαιώνα-Βοτανικό), αλλά θα πρέπει να το επιδιώξουμε.

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού, έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση, δημιουργεί πολύ μεγάλο πρόβλημα και στους περίοικους και στους φίλους της ομάδας.

Θα καθίσουμε να δούμε την κατάσταση. Έτσι ή αλλιώς, ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σύμβουλο, τον κ. Αβραμίδη και έχω πολύ καλή σχέση με την ΠΑΕ και τον κ. Αλαφούζο, για να δούμε τι είναι καλύτερο και για τον Παναθηναϊκό και για την πόλη».

Αξίζει να αναφερθεί ότι από την πλευρά του, ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και γενικός γραμματέας του Παναθηναϊκού Κινήματος (ΠΑΝ.ΚΙ.) ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός επιθυμεί το γήπεδο να γίνει στη Λεωφόρο και μόνο εκεί, αναρτώντας στην προσωπική σελίδα του στο facebook το εξής μήνυμα:

«Όσο σταθερός παραμένει ο κ. Δήμαρχος στο θέμα του Βοτανικού, άλλο τόσο σταθερή είναι η δική μας θέση ‘Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο’».