Η Ρόμα και πάλι στο προσκήνιο για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά! Οι Ρωμαίοι εξετάζουν εκ νέου την περίπτωση απόκτησης των δικαιωμάτων του 23χρονου διεθνούς στόπερ (είχε αποκλειστεί από την αποστολή του Ολυμπιακού στο ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου) και μάλιστα ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι προορίζεται για αντικαταστάτης του Μεντί Μπενάτια (βρίσκεται κοντά στη Μπάγερν Μονάχου).

Τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ στη Βρετανία είχαν «φέρει» τον Μανωλά στην Αρσεναλ, ωστόσο οι Ιταλοί θεωρούν ότι ετοιμάζεται να γίνει συμπαίκτης του Βασίλη Τοροσίδη.

Ο Κλεμάν Σαντόμ

Κερδίζει πόντους για τη θέση του Σάμαρη, ο γάλλος αμυντικός μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν Κλεμάν Σαντόμ. Οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται ότι έχουν καταλήξει στην απόφαση απόκτησης με τη μορφή δανεισμού του 27χρονου Γάλλου και εγκατέλειψαν την προσπάθεια μεταγραφής του σενεγαλέζου μέσου Ντιόπ της Λεβάντε.

Ο Σαντόμ προέρχεται από τις ακαδημίες της Παρί και στην πρώτη ομάδα είχε 239 συμμετοχές ενώ βρει δίχτυα 9 φορές (2006-2013). Την περυσινή σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Τουλούζ (28 συμμετοχές-2 γκολ), αφού στην Παρί προτιμήθηκαν οι Βεράτι, Ματουιντί, Σισοκό, Μότα, Μποντμέρ.

Ο Σαντόμ έχει μία συμμετοχή στην εθνική Γαλλίας στην ήττα από την Ιαπωνία με 1-0 στις 12 Οκτωβρίου 2012.

Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, ο γάλλος αμυντικός μέσος αναμένεται τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των Ερυθρολεύκων η κατάσταση των τραυματισμών των Μποτία (αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), Αφελάι (δέχτηκε κλωτσιά στο 32΄ στο ματς με τη Νίκη Βόλου) δεν εμπνέουν ανησυχία στον Μίτσελ ο οποίος την Κυριακή έδωσε ρεπό στους παίκτες του.